Închide meniul

Vedeta adorată de milioane de români, cu 20 de ani în urmă, a ajuns să vândă carne. Cu greu îl recunoşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 6:01

Vedeta adorată de milioane de români, cu 20 de ani în urmă, a ajuns să vândă carne. Cu greu îl recunoşti

Playtech

Papa Junior s-a reprofilat

"Ploaia", "Cine" și "Ai să-nțelegi" au fost melodiile pe care şi fotbaliştii le fredonau. Peste 15 ani, Papa Junior, pe numele lui Cristian Tocănel, este directorul uneia dintre cele mai mari cooperative zootehnice, susţine playtech.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Papa Junior, fostul muzician român

La 42 de ani, acesta a condus mai multe companii, una din ele având chiar şi o cifră de afaceri uriaşe, de peste 250 de milioane de euro. Totuşi, el a "încasat" cu câţiva ani în urmă, patru ani de supraveghere judiciară, susţine sursa citată. 

Cristian Tocănel a colaborat de-a lungul carierei cu nume cunoscute din showbizul românesc, precum Nico, Monik, Paula Seling, Simona Nae, Alexandra Ungureanu, și Adrian Enache. “Eşti un fugitiv”, “Mă reprezint”, “Vino lângă mine” şi  “În fiecare clipă” au fost melodiile care l-au făcut cunoscut începând cu 1997.

Totul a început pentru el la Balul Bobocilor liceului unde a învăţat. Atunci, el a fost încurajat de colegi şi chiar şi de profesori să continue să cânte. Patru ani mai târziu, în decembrie 1998, Papa lansează maxi-single-ul "Un pas în faţă".

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și