Închide meniul

Vedeta adorată de milioane de români, cu 20 de ani în urmă, a ajuns să vândă carne. Cu greu îl recunoşti

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 6:01

Vedeta adorată de milioane de români, cu 20 de ani în urmă, a ajuns să vândă carne. Cu greu îl recunoşti

Playtech

Papa Junior s-a reprofilat

  • Vedeta făcea furori în anii 90
  • A avut probleme cu justiţia cu câţiva ani în urmă

"Ploaia", "Cine" și "Ai să-nțelegi" au fost melodiile pe care şi fotbaliştii le fredonau. Peste 15 ani, Papa Junior, pe numele lui Cristian Tocănel, este directorul uneia dintre cele mai mari cooperative zootehnice, susţine playtech.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este Papa Junior, fostul muzician român

La 42 de ani, acesta a condus mai multe companii, una din ele având chiar şi o cifră de afaceri uriaşe, de peste 250 de milioane de euro. Totuşi, el a "încasat" cu câţiva ani în urmă, patru ani de supraveghere judiciară, susţine sursa citată. 

Reclamă

Cristian Tocănel a colaborat de-a lungul carierei cu nume cunoscute din showbizul românesc, precum Nico, Monik, Paula Seling, Simona Nae, Alexandra Ungureanu, și Adrian Enache. “Eşti un fugitiv”, “Mă reprezint”, “Vino lângă mine” şi  “În fiecare clipă” au fost melodiile care l-au făcut cunoscut începând cu 1997.

Totul a început pentru el la Balul Bobocilor liceului unde a învăţat. Atunci, el a fost încurajat de colegi şi chiar şi de profesori să continue să cânte. Patru ani mai târziu, în decembrie 1998, Papa lansează maxi-single-ul "Un pas în faţă".

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile