Închide meniul
Foto

Vedeta atacată cu ciocanul de soţul ei cere o sumă uriaşă de la acesta! Ce va face după ce va primi banii şi cum arată acum!

Reclamă

Publicat: 20 martie 2024, 17:03

Vedeta atacată cu ciocanul de soţul ei cere o sumă uriaşă de la acesta! Ce va face după ce va primi banii şi cum arată acum!

Vedeta atacată cu ciocanul de soţul ei cere o sumă uriaşă de la acesta!

Dana Roba şi Daniel Balaciu / Instagram

Vedeta atacată cu ciocanul de soţul ei cere o sumă uriaşă de la acesta! Dana Roba solicită în instanţă ca Daniel Balaciu să îi plătească 420.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Roba a cerut daune morale de câte 100.000 de euro pentru fiecare fetiţă pe care cei doi o au împreună. La această sumă se adaugă daune morale de 220.000 de euro pentru ea. (CELE MAI NOI IMAGINI CU DANA ROBA ÎN GALERIA FOTO)

Vedeta atacată cu ciocanul de soţul ei cere o sumă uriaşă de la acesta!

”Pentru fiicele mele am cerut în procesul de tentativă de omor încă 100.000 de fiecare, pentru că ele au asistat la macabrul organizat de el și eu i-am cerut 220.000”, a declarat Dana Roba la Antena Stars.

Dana Roba a anunţat că e gata să ia o decizie radicală după ce se va termina bătălia în instanţă cu Daniel Balaciu. Ea vrea să îşi ia fetele şi să se mute la ţară.

”Mă gândesc foarte mult, după ce termin cu partajul și cu toate astea, vreau să vând tot și să mă mut în altă țară, pentru siguranța copiilor mei. Eu nu vreau ca fetele mele, când ajung la școală, să li se spună: ‘Eu știu că tatăl tău a lovit-o cu ciocanul în cap pe mama ta’. Cum s-a întâmplat cu Celine, la grădiniță”, a dezvăluit Dana Roba pentru sursa citată.

Reclamă

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara. Daniel Balaciu este cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital pe Dana Roba.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş. El a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că a ajuns să facă așa ceva”

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și