Închide meniul

Vedeta care a ajuns să facă videochat! Ce s-a întâmplat şi cum putea Anamaria Prodan să împiedice răsturnarea de situaţie

Antena Sport Publicat: 9 septembrie 2021, 9:13

Reclamă
Vedeta care a ajuns să facă videochat! Ce s-a întâmplat şi cum putea Anamaria Prodan să împiedice răsturnarea de situaţie

Vedeta care a ajuns să facă videochat

Profimediaimages

Mihai era unul dintre cei mai promiţători jucători din generaţia luim fiind junior la Naţional şi Rapid. Cariera a luat-o la vale şi el a ajuns să joace pentru echipele de liga a treia, precum CS Alexandria, CS Predeal, Inter Gaz, Ceahlăul, CS Snagov, CS Buftea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În urmă cu 20 de ani, când, copil fiind, Cosmin Olăroiu mă lua să mă antrenez alături de prima echipă a lui FC Național, îmi imaginam că voi juca în Liga Campionilor și la un Campionat Mondial, nicidecum că voi ajunge să povestesc despre ‘performanțele’ la jocuri de noroc, videochat și alte lucruri care dor”, și-a început Ionuț Mihai, pentru digisport.ro.

Ionuț-Andrei Mihai şi-a ratat cariera din cauza jocurilor de noroc

Rapid l-a împrumutat la CS Alexandria pentru jumătate de an, unde a fost atacantul gol. Urma să joace sub comanda lui Răzvan Lucescu la Braşov, dar a ajuns tot în Liga 3, la CS Predeal.

„După perioada de la Alexandria, doamna Anamaria Prodan îl suna zilnic pe tatăl meu pentru a semna cu dânsa. La 16 ani, eram vedeta echipei. Nu era cunoscută atunci și am ales altceva. Dinu Gheorghe mi-a spus că Răzvan Lucescu mă vrea la Brașov, dar printr-o conjunctură nefavorabilă, am ajuns la Predeal. Acolo, singura mea performanță notabilă a fost cucerirea unei ospătărițe foarte frumoase”, a mai zis Mihai.

Declinul a început după sezonul 2008-2009, când a promovat cu Ceahlăul, în Liga 1, dar nu a prins niciun minut pe prima scenă. „S-au plătit bani frumoși pe mine. Trebuia să fie rampa de lansare către visul meu, dar a fost începutul sfârșitului. Am jucat la Liga 2, dar relația cu Florin Marin, antrenorul de atunci, nu era foarte bună și dintr-o dată nu mi-a mai dat nicio șansă.

Reclamă

M-am refugiat în jocuri de noroc, iar totul a culminat cu furtul de pe cardul fostului meu coleg, Marius Burlacu. Am fost trimis la echipa a doua și, chiar dacă dădeam goluri pe bandă rulantă, nu am mai revenit niciodată la prima echipă, în Liga 1″, a spus Ionuț Mihai, cel care a marcat 45 de goluri în Liga 3.

„Se auzise că făcusem ceva rău la Ceahlăul și toți se fereau de mine. Am mai jucat la Buftea și din nou la Snagov și m-am lăsat. În 2015, am vrut să revin, am dat probe la Rapid și FC Argeș, dar nu s-a materializat nimic.

Așa că am ales să plec să lucrez in Anglia, dar munca era grea și prost plătită, iar eu aveam nevoie de mulți bani pentru a-mi întreține dependența deja instalată de jocuri de noroc. M-am întors în România și am întrat în lumea videochat-ului și a banilor nemunciți. Câștigam mai bine decât din fotbal, dar în loc să fiu în direct la televizor o dată pe săptămână, eram live în fiecare zi pe un ecran mai mic”, a continuat acesta.

Reclamă 4 / 0/3

La 33 de ani, acesta a dat semne de revenire şi se pregăteşte să devină tată. „Am stat aproape șase luni la un centru rezidențial de tratare a dependentelor din Bacău, unde viața mi s-a schimbat complet. Viitoarea mea soție este însărcinată și, în viitorul apropiat, sperăm să punem la punct lângă București o instituție, un centru în care diverși specialiști să trateze oamenii aflați în suferință din cauza dependențelor, așa cum am fost și eu. Este nevoie de aproximativ 700-800 de mii de euro”, a încheiat Mihai.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și