Închide meniul
Foto

Vedeta care a fost acuzată de soț că e leneșă și intră cu noroi în casă a plecat din România: “La noi e haos total!” Problema pe care o are în familie: “Vom lua o decizie atunci”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 14:32

Vedeta care a fost acuzată de soț că e leneșă și intră cu noroi în casă a plecat din România: “La noi e haos total!” Problema pe care o are în familie: “Vom lua o decizie atunci”

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf / Instagram

Sânziana Buruiană a prins un contract bun de TV în Ungaria și e plecată temporar din România, alături de soțul ei, fostul fotbalist, Nicolae Zuluf. Alături de cele două fetițe, viața e frumoasă în Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte bine, sunt plecată din țară, momentan sunt cu cele mici la Budapesta. Așteptăm, poate, să ne întoarcem de sărbători acasă, de Paște. Pe fetița cea mare trebuie să o înscriu la școală, acum încep inscrierile, iar celei mici trebuie să-i fac câteva vaccinuri pe care n-am reușit încă să le fac. Dacă nu, va veni familia aici să ne viziteze și să facem Paștele împreună. Vreau să avem un Paște în familie”, a spus Sânziana Buruiană, la Antena Stars.

Sânziana Buruiană a prins un contract bun de TV în Ungaria

Totuși, fata Sânzianei nu poate învăța în Budapesta, după ce mama ei nu a găsit o școală cu predare în limba română. Astfel, Buruiană și Zuluf s-ar putea întoarce curând în România.

„Din toamnă va intra la școală cea mare, dar nu în Budapesta, cred că în România, aici nu știu dacă se face limba română în școli, așadar, va fi mai dificil. Nu stiu momentan dacă ne vom întoarce în țară, vom lua la momentul respectiv o decizie. Îmi este dor așa, dar nu prea mult. Aici este o viață mult mai liniștită și frumoasă, iar pentru cele mici la momentul de față, am observat o anumită ordine în creșterea copiilor. La noi este mult mai multă zăpăceală, un haos total”, a mai spus Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, scandal monstru după botezul fiicei sale

În luna iulie 2021, Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au botezat-o pe fiica lor cea mică, Antonia. Evenimentul nu a fost însă pe măsura aşteptărilor.

Reclamă

Fostul fotbalist a reacţionat dur la adresa rudelor sale, care nu au luat parte la botezul micuţei Antonia, pregătit cu mult fast. A închiriat o limuzină decorată cu un milion de cristale, iar botoşeii şi suzeta copilului aveau pietre preţioase.

„Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: ‘Bine, stați acasă, ce să vă fac?’ N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a spus acesta la Antena Stars.

Sânziana, acuzată de soţul ei că este leneşă

Nicolae Zuluf a lansat, în trecut, acuzaţii surprinzătoare la adresa mamei copiilor lui. Acesta a dezvăluit că Sânziana intră cu noroi în casă şi că este leneşă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, declara Nicolae Zuluf despre Sânziana Buruiana.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și