Închide meniul
Foto

Vedeta din România, acuzată de soţ că e leneşă, a dat marea lovitură. „Acum lucrez o singură oră pe zi şi am salariu dublu!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 17:39

Vedeta din România, acuzată de soţ că e leneşă, a dat marea lovitură. „Acum lucrez o singură oră pe zi şi am salariu dublu!”

Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf și-au făcut publice nemulțumirile

Facebook

Sânziana Buruiană a recunoscut că nu a putut să refuze oferta uriaşă pe care a primit-o. A ajuns să câştige dublu decât încasa în România. Mai mult, a dezvăluit că munceşte o singură oră pe zi. Nicolae Zuluf este extaziat, în condiţiile în care deseori a criticat-o pe soţia lui pentru modul în care cheltuie banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană a dat lovitura la Budapesta: „Am un salariu dublu faţă de cel din ţară”

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!„, a declarat Sânziana Buruiană pentru click.ro.

Vedeta şi-ar dori să se întoarcă de Sărbători în ţară, pentru a petrece alături de restul familiei. Îşi doreşte să organizeze şi o petrecere, dar pentru moment este încurcată de pandemia de Covid-19.

Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară„, a mai spus Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, scandal monstru după botezul fiicei sale

În luna iulie, Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf au botezat-o pe fiica lor cea mică, Antonia. Evenimentul nu a fost însă pe măsura aşteptărilor.

Reclamă

Fostul fotbalist a reacţionat dur la adresa rudelor sale, care nu au luat parte la botezul micuţei Antonia, pregătit cu mult fast. A închiriat o limuzină decorată cu un milion de cristale, iar botoşeii şi suzeta copilului aveau pietre preţioase.

Am invitat neamurile, mă refer la unchiul meu, la verișoara mea, dar nu au venit, că ei fac blocuri. Fac milioane de euro. Ei sunt oameni bogați, cu milioane de euro și e normal că trebuie să facă în continuare. Ei nu pot însă să vină joia la botez, ce să le fac. Am zis: ‘Bine, stați acasă, ce să vă fac?’ N-am nevoie de neamuri, am nevoie de oameni simpli. Se zice că ce mult te iubesc neamurile și, de fapt, te iubesc neamurile de nu mai pot”, a spus acesta la Antena Stars.

Citește și:

Sânziana Buruiană, acuzată de soţul ei că este leneşă

Nicolae Zuluf a lansat, în trecut, acuzaţii surprinzătoare la adresa mamei copiilor lui. Acesta a dezvăluit că Sânziana intră cu noroi în casă şi că este leneşă.

Reclamă 4 / 0/3

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. E leneșă. Nu e punctuală, vine după două ore la o întâlnire.

Mi se urcă părul în cap de nervi! Ei îi plac hainele, baga toți banii în haine. Mie nu-mi plac figurile astea de vedetă. Eu sunt un om mai simplu. M-am lăsat de fotbal la 26 de ani și m-am lăsat pe mâna lui Dumnezeu. Nu aveam bani nici de suc, nici de benzină. Mi-a murit și fratele, și finul în același timp”, declara Nicolae Zuluf despre soția lui.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și