Închide meniul
Foto

Vedeta care i-a cerut înapoi inelul de logodnă fostei sale iubite. Cheltuise o avere pe el. Cum a reacționat femeia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2023, 9:44

Vedeta care i-a cerut înapoi inelul de logodnă fostei sale iubite. Cheltuise o avere pe el. Cum a reacționat femeia

Ben Simmons i-a cerut inelul de logodnă înapoi lui Maya Jama

Maya Jama / Instagram

Celebrul baschetbalist Ben Simmons, care evoluează pentru Brooklyn Nets în NBA, i-a cerut inelul de logodnă înapoi fostei sale iubite, vedeta britanică de televiziune Maya Jama. Bărbatul cheltuise o adevărată avere pentru inel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maya Jama a apărut sâmbătă seară la un eveniment de lux la Londra fără inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Simmons. Fostul ei iubit i-a înaintat o cerere legală de returnare a inelului, scrie The Sun. Motivul este suma halucinantă plătită pentru bijuterie.

Ben Simmons i-a cerut inelul de logodnă înapoi lui Maya Jama

Baschetbalistul a cheltuit un milion de euro pe inelul de logodnă pe care i l-a dăruit fostei sale iubite. Maya Jama a acceptat cererea lui Ben Simmons, iar inelul se află în prezent într-o cutie de valori. Avocații bărbatul speră că îl vor recupera curând.

Sursa citată anunță că Maya a fost „surprinsă” când a primit scrisoarea de la Ben, însă nu a refuzat returnarea inelului pentru a evita un eventual conflict.

Maya și Ben, ambii în vârstă de 26 de ani, și-au început relația în mai 2021. Două luni mai târziu s-au afișat și public. În același an, au fost surprinși sărutându-se în tribune la turneul de Grand Slam Wimbledon.

Reclamă

În august anul trecut însă, Maya a decis să se concentreze asupra carierei sale în televiziune, în Marea Britanie, în timp ce baschetbalistul a rămas în SUA, pentru a evolua în NBA. Și-au anunțat oficial despărțirea în decembrie 2022.

Kylian Mbappe s-a despărţit de modelul transgender şi se iubeşte cu o femeie mai în vârstă decât el şi cu doi copii

Kylian Mbappe s-a despărţit de fotomodelul transgender, iar noua iubită este mai în vârstă decât el, şi are doi copii. Rose Bertram, fotomodel belgian, este noua iubită a starului Franţei.

Presa internaţională anunţă faptul că Kylian Mbappe se iubeşte cu Rose Bertram. Fotomodelul belgian are 28 de ani, fiind cu 4 ani mai mare decât starul de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Rose Bertram, noua iubită a lui Kylian Mbappe, a fost într-o relaţie cu Gregory van der Wiel, fost jucător de la PSG, alături de care are doi copii. Cuplul s-a destrămat în acest final de an, motivul fiind problemele de sănătate cu care se confrunta jucătorul olandez.

Noua iubită a lui Kylian Mbappe a fost surprinsă la unele meciuri ale naţionalei Franţei, de la Cupa Mondială, anunţă marca.com.

Până la Rose Bertram, Kylian Mbappe a fost într-o relaţie cu modelul transgender Ines Rau, care a devenit cunoscută după ce a apărut pe coperta Playboy, în 2017. Aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală pentru schimbare de sex la vârsta de 16 ani.

Adriano s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile după ce s-au căsătorit

Adriano, fostul mare atacant brazilian, s-a despărţit de soţia sa la doar 24 de zile de la căsătorie. Fostul atacant este cel care a produs ruptura.

Adriano a plecat cu nişte prieteni să vadă ,meciul dintre Brazilia şi Elveţia, însă s-a întors după două zile.

Recomandări
  • Vedeta care i-a cerut înapoi inelul de logodnă fostei sale iubite
  • Cheltuise o avere pe el

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și