Închide meniul
Foto

Kylian Mbappe s-a despărţit de modelul transgender! Noua iubită a starului Franţei este mai în vârstă decât el şi are doi copii cu un fost jucător de la PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 16:42

Kylian Mbappe s-a despărţit de modelul transgender! Noua iubită a starului Franţei este mai în vârstă decât el şi are doi copii cu un fost jucător de la PSG

Kylian Mbappe are o nouă iubită, după ce s-a despărţit de fotomodelul transgender

Kylian Mbappe, Rose Bertram/ Colah Profimedia, Instagram Rose Bertram

Kylian Mbappe s-a despărţit de fotomodelul transgender, iar noua iubită este mai în vârstă decât el, şi are doi copii. Rose Bertram, fotomodel belgian, este noua iubită a starului Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa internaţională anunţă faptul că Kylian Mbappe se iubeşte cu Rose Bertram. Fotomodelul belgian are 28 de ani, fiind cu 4 ani mai mare decât starul de la PSG.

Kylian Mbappe s-a despărţit de modelul transgender şi se iubeşte cu o femeie mai în vârstă decât el şi cu doi copii

Rose Bertram, noua iubită a lui Kylian Mbappe, a fost într-o relaţie cu Gregory van der Wiel, fost jucător de la PSG, alături de care are doi copii. Cuplul s-a destrămat în acest final de an, motivul fiind problemele de sănătate cu care se confrunta jucătorul olandez.

Noua iubită a lui Kylian Mbappe a fost surprinsă la unele meciuri ale naţionalei Franţei, de la Cupa Mondială, anunţă marca.com.

Până la Rose Bertram, Kylian Mbappe a fost într-o relaţie cu modelul transgender Ines Rau, care a devenit cunoscută după ce a apărut pe coperta Playboy, în 2017. Aceasta a suferit o intervenţie chirurgicală pentru schimbare de sex la vârsta de 16 ani.

Reclamă

Kylian Mbappe s-a întors la antrenamentele celor de la PSG, după ce Campionatul Mondial a luat sfârşit. Starul Franţei a fost golgheterul competiţiei din Qatar, cu cele opt goluri marcate, trei dintre ele în ultimul act, contra Argentinei.

Kylian Mbappe „rupe” TikTok-ul în două. Zeci de milioane de vizualizări la revenirea în cantonament la PSG

Kylian Mbappe „rupe” TikTok-ul în două. Filmuleţul cu revenirea starului Franţei în cantonamentul celor de la PSG a fost vizualizat, în doar 24 de ore, de peste 60 de milioane de ori. Vorbim despre filmuleţul postat pe contrul oficial al celor de la PSG.

Un al doilea filmuleţ a devenit viral în doar o oră. Revenirea lui Hakimi la campioana Franţei a fost văzută de aprope 3 milioane de ori într-o singură oră.

Reclamă 4 / 0/3

Un al doilea filmuleţ a devenit viral în doar o oră. Revenirea lui Hakimi la campioana Franţei a fost văzută de aprope 3 milioane de ori într-o singură oră.

Hakimi se îmbăţişează cu Mbappe, dovadă că duelul de la Cupa Mondială nu le-a afectat relaţia. Franţa a învins Maroc în semifinalele Cupei Mondiale.

Un miliard de euro pentru Kylian Mbappe! Real Madrid reia asaltul

Se pregăteşte cel mai scump transfer din istorie. Florentino Perez nu renunţă şi e dispus să achite un miliard de euro pentru a-l aduce pe Kylian Mbappe la Real Madrid. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au venit cu detalii spectaculoase despre mutarea incredibilă pe care o forţează „galacticii”.

Preşedintele lui Real Madrid a fost la un pas să îl aducă pe Mbappe în vară, dar în cele din urmă atacantul în vârstă de 24 de ani a fost convins să rămână la PSG de Nasser Al-Khelaifi şi de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.

Florentino Perez nu renunţă la planul de a-l aduce pe cel mai scump jucător din lume şi e gata să achite o sumă uriaşă pentru a-şi îndeplini marele vis. Contractul lui Kylian expiră în 2024, dar conducătorul campioanei Spaniei nu îşi doreşte să mai aştepte atât.

În noul contract semnat de Mbappe cu PSG există o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Perez este gata să o achite, anunţă gazzetta.it. Ca să nu mai poată fi refuzat, preşedintele madrilenilor îi oferă atacantului francez un contract uriaş, pe patru sezoane. În total, numai din salarii, Kylian Mbappe ar urma să câştige 630 de milioane de euro pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și