Închide meniul

Vedeta care i-a sucit minţile lui Ion Ţiriac. „Îţi trimit ţie inelul cu diamante”

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 9:06

Reclamă
Vedeta care i-a sucit minţile lui Ion Ţiriac. „Îţi trimit ţie inelul cu diamante

Vedeta care i-a sucit minţile lui Ion Ţiriac.

Hepta

„(Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?) Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om„, a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Dezvăluirile făcute de fosta iubită a lui Ion Ţiriac

Cu mulţi ani în urmă, Adriana Ikim, fosta iubită a lui Ion Ţiriac, dezvăluia că Andreea Marin îi sucise minţile magnatului, care îi cumpărase deja acesteia un inel cu diamante.

“Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă`”, a spus Adriana Ikim, citată de national.ro.

Andreea Marin a rupt tăcerea despre averea pe care o are

Puţină lume ştie că Andreea Marin putea urma o carieră în sport. În tinereţe, vedeta a făcut handbal de performanţă. Deşi este o persoană împlinită din punct de vedere material, Andreea Marin nu este genul de om care să epateze.

Reclamă

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată”, a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-0. Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin Vezi toate știrile
Citește și