Închide meniul

Vedeta care şi-a schimbat viaţa după o noapte de beţie. Cu cine se iubeşte în secret. "Vor să facă un copil"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 13:34

Vedeta care şi-a schimbat viaţa după o noapte de beţie. Cu cine se iubeşte în secret. "Vor să facă un copil"

Instagram Adele

Adele

Relaţia ar fi început anul trecut când Adele a revenit la Londra. Cei doi au de gând să devină părinţi în curând, scrie revista Closer, citată de The Mirror. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele, iubire secretă cu un prieten din copilărie

Adele a finalizat recent divorţul de Simon, alături de care are un copil. Doi ani a aşteptat Adele să-şi "câştige" libertatea.

"Vrea să îi ţină identitatea secretă, dar nu şi-a ascuns fericirea de familie şi prieteni. Relaţia a apărut din senin, când Adele a revenit acasă, la Londra, anul trecut, când s-au anulat o parte dintre restricţii (n.r. din timpul pandemiei).

Prietenia lor a luat o turnură neaşteptată după o noapte cu băutură alături de alţi prieteni comuni. Atunci au realizat amândoi că au sentimente unul pentru celălalt", a declarat o sursă apropiată artistei.

Adele este fan Tottenham

Adele este mai puţin fericită pentru echipa ei favorită. Tottenham tocmai l-a concediat pe Jose Mourinho şi a semnat pentru a face parte din Super Liga Europei, competiţia care a stârnit un val uriaş de nemulţumire printre fanii britanici.

Reclamă

Adele s-a mândrit în mai multe rânduri cu pasiunea ei pentru Totttenham pe reţelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și