Închide meniul
Foto

Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț

Reclamă

Publicat: 24 decembrie 2023, 13:09

Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț

Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf, în timpul unui eveniment / Instagram

Sânziana Buruiană, vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, a făcut un anunț ferm când a fost întrebată de divorț. Asistentă TV este căsătorită din 2015 cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Cei doi au oferit, de-a lungul timpului, mai multe declarații controversate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf și Sânziana au împreună două fete, pe Izabela și Antonia. Aceștia și-au făcut mai multe reproșuri în spațiul public, dar anunță că au trecut peste toate problemele. Chiar dacă au apărut mai multe zvonuri în spațiul public că ar lua în calcul despărțirea, vedeta neagă un astfel de scenariu.

Sânziana Buruiană, vedeta acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț

Zuluf i-a făcut o mărturisire surprinzătoare, înainte de nuntă.

Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații.

Reclamă

Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor. Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: ‘În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!’. Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună„, a declarat Sânziana Buruiană pentru viva.ro.

Nicolae Zuluf a jucat la echipe precum Victoria Brăneşti sau Dinamo şi a decis să renunţe la cariera de sportiv la vârsta de 26 de ani.

Ce îl nemulţumeşte pe Nicolae Zuluf la Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el. La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească„, a mai spus vedeta.

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. ‘‘El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a spus şi Sânziana Buruiană.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și