Închide meniul
Foto

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2023, 9:47

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere

Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf, în timpul unui eveniment / Instagram

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere. Sânziana Buruiană a ales să plece în Ungaria, unde câștigă un salariu dublu față de cel din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana prezintă o emisiune de teleshopping la Budapesta și a ales să ia decizia radicală de a se muta din România.

Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele.

Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de-a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi”, a spus Buruiană, în trecut, pentru click.ro.

Sânziana Buruiana: Nu mai pune preț pe aspectul fizic

În vârstă de 38 de ani, marea iubire a fostului fotbalist Nicolae Zuluf a oferit detalii „picante” din familia ei. A avut o reacție sinceră când a fost întrebată despre riscul de a se despărți de soțul ei.

Reclamă

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fete, Izabela și Antonia. Chiar dacă au oferit mai multe declarații controversate, cei doi asigură că nu au luat niciodată în calcul varianta de a divorța. Sânziana asigură că a pus mereu familia mai presus decât orice și că are parte de susținere din partea fostului fotbalist. Cei doi copii sunt totul pentru ei!

Copiii sunt pe primul loc pentru noi eu și cu soțul meu suntem pe locul doi. Am un soț foarte credincios care apreciază că sunt o mamă dedicată și fac totul pentru fetițe. Vrem să le creștem frumos așa cum am crescut și noi, cu părinți alături, nu în familii dezbinate. Și cu alte mame și alți tati. Nu sunt de acord cu ce văd acum.

Nu aș fi acceptat niciodată că părinții mei să se despartă să am o mama vitregă sau un tată vitreg. Eu personal nu i-aș fi putut ierta dacă păteam asta. Și nici un copil nu trebuie să treacă prin așa ceva. Eu sunt fericită că am lângă mine acum un om matur. Care nu mai încearcă să impresioneze pe nimeni. Unii bărbați se maturizează mai devreme, alții mai târziu. Soțul meu mi-a spus că înainte să ne căsătorim el și-a trăit viață la maxim. A făcut tot ce a vrut și pentru el nu mai există tentații„, a declarat Sânziana Buruiană pentru ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeta TV se consideră o persoană norocoasă. Anunță că și-a găsit liniștea și că nu mai are nevoie să facă eforturi pentru a încerca să-l impresioneze pe fostul fotbalist.

”Sunt foarte fericită că mi-am ales un bărbat credincios, care știe ce înseamnă viața de familie. Care nu mai pune preț pe aspectul fizic. Sunt femei care toată ziua trebuie să fie țiplă, să se opereze, să fie tunate, ca să își impresioneze bărbații de lângă ele. El deja a trecut de toate chestiile astea.

Când ai o familie te gândești la ce să construiești împreună, ce să facem împreună, ca să fie bine pentru fete, pentru viitor. Nu aș putea să stau lângă un bărbat a cărui cerință ar fi: ‘În fiecare zi tu trebuie să fii păpușă Barbie!’. Asta este marea greșeală pe care o fac multe femei. Că încearcă să impresioneze bărbații de lângă ele cu partea fizică și atunci nu există tinerețe veșnică. Un om trebuie să te iubească pentru sufletul tău. Pentru ceea ce este lângă tine, pentru ce construim împreună. Pentru cum ne simțim împreună”, a mai spus Sânziana.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și