Închide meniul

Vedeta din România care a divorțat de două dintre soții nu a mai suportat! Își mai vede copiii doar de două ori pe an

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2021, 20:42

Vedeta din România care a divorțat de două dintre soții nu a mai suportat! Își mai vede copiii doar de două ori pe an

Adrian Mutu și-a vizitat fetele în Republica Dominicană

Instagram Adrian Mutu

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Adrian Mutu își vede fetele foarte rar

Mutu a profitat de timpul petrecut alături de fiicele sale și le-a scos în oraș, la restaurant. Fostul mare fotbalist apucă să-și vadă fiicele doar de două ori pe an, ele Maya și Adriana fiind stabilite în Republica Dominicană, alături de mama lor, Consuelo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ardrian Mutu s-a întâlnit cu fiicele din căsnicia cu Consuelo

„Briliantul” a surprins întâlnirea cu fiicele sale pe rețelele de socializare. Nu a lipsit nici Tiago Mutu, în vârstă de doar 4 ani, care se înțelege de minune cu surorile lui mai mari.

Sursa: Instagram Adrian Mutu
Sursa: Instagram Adrian Mutu

Adrian Mutu are patru copii din trei căsnicii diferite. Cel mai mare dintre copiii „Briliantului” este Mario (19 ani), din relația cu Alexandra Dinu, de care Mutu a divorțat în 2003.

Reclamă

Apoi, fostul fotbalist a fost căsătorit cu Consuelo, de origine din Republica Dominicană, în perioada 2005-2013. Consuelo i-a dăruit lui Mutu cele două fete, pe Maya și Adriana.

Din 2015 și până în prezent, Adi Mutu e într-o relație cu Sandra Bachici, care i-a dăruit „Briliantului” un băiețel, pe Tiago.

Reclamă

Citește și:

Adrian Mutu, relație specială cu Sandra Bachici

Mutu a dezvăluit că a remarcat-o pe actuala sa soție încă de pe vremea când ea era minoră, când participa la Miss România.

Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani, și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos”, a povestit Adrian Mutu, la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 19 mart., 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4