Închide meniul
Foto

Vedeta din România care arată uluitor la 51 de ani. A divorțat și anunță că este în căutarea unei noi povești de iubire: „Normal că sunt disponibilă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 decembrie 2021, 15:17

Vedeta din România care arată uluitor la 51 de ani. A divorțat și anunță că este în căutarea unei noi povești de iubire: „Normal că sunt disponibilă!”

Anca Țurcașiu, pregătită să facă un pas important în viața ei

Instagram Anca Țurcașiu

Celebra cântăreață arată spectaculos la 51 de ani. De trei decenii urmează un regim vegetarian și încearcă să facă sport cu fiecare ocazie. O fractură la rotulă i-a dat însă planurile peste cap în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Țurcașiu își dorește să aibă noroc în dragoste: „Mai am timp să nu fiu disponibilă?”

Nu ştiu ce-am făcut bun, ştiu doar că sunt un om bun. Ce-am făcut bun ca să mă păstrez într-o formă bună este un nivel constant de grijă pentru corpul meu, de disciplină, lucru datorat şi profesiei mele de bază. Un actor, şi cu atât mai mult un actor de musical, trebuie să se păstreze într-o formă perfectă.

În vară, am avut un accident şi n-am putut să mai fac sport şi a fost un fel de problemă existenţială pentru mine, pentru că sunt o fire foarte energică. Faptul că a trebuit să rămân într-o stare de inactivitate fizică m-a demoralizat foarte tare. Dar am început să lucrez la asta, fac mişcare acasă şi încep să revin la forma la care am fost înainte de acest accident. (Reporter: Despre ce acceident a fost vorba?) Am avut o fractură de rotulă şi am rămas imobilizată şi, cu toate acestea, am reuşit să-mi duc la bun sfârşit, cu cârjele, toate spectacolele şi toate proiectele„, a declarat Anca Țurcașiu pentru okmagazine.ro.

A trecut un an de la divorțul cântăreței. În 2020, Anca Țurcașiu a divorțat de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Vedeta a dezvăluit că a fost curtată chiar și de prietenii fiului ei. Își dorește totuși să își găsească „jumătatea”.

Normal că sunt disponibilă (n.r. dacă este disponibilă pentru o poveste de iubire). Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă?

Reclamă

Este foarte complicat, pentru că este foarte greu să delimitezi această idee de Anca Ţurcaşiu. Eu sunt un om ca şi tine, iar oamenii de afară văd Anca Ţurcaşiu personajul. E foarte greu să găsesc pe cineva care să mă cunoască, să mă-nţeleagă, să mă iubească nu pentru că sunt Anca Ţurcaşiu. (Reporter: Deci, dacă cineva te admiră, să-şi facă curaj să-ţi trimită un mesaj?) Plesnește telefonul, crede-mă. Exlodează„, a anunțat Anca Țurcașiu.

Fiul Ancăi Țurcașiu, pasionat al sporturilor de iarnă

Vedeta are un fiu care este student la Pedagogie. Radu este instructor de snowboard și se pregătește pentru cea mai aglomerată perioadă din an.

Radu are o şcoală de snowboard, este profesor acolo. Radu face doar ce-i place în această viaţă. Cam aşa l-am educat, să găsească o meserie în care să nu aibă şefi, dacă se poate, să fie liber. Este ca un înţelept tăcut care ascultă mult şi vorbeşte puţin, dar ce trebuie„, a mai spus celebra artisă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și