Închide meniul

Vedeta din Romania care divorțează la 4 luni după ce s-a căsătorit: „M-a înșelat!” Prin ce a mai trecut femeia care devenise un star international

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 8:46

Vedeta din Romania care divorțează la 4 luni după ce s-a căsătorit: „M-a înșelat! Prin ce a mai trecut femeia care devenise un star international

Sursa: Facebook Camelia Voinea

Camelia Voinea are 51 de ani şi va divorţa pentru a doua oară

Camelia Voinea este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din istoria României. Succesul pe plan profesional nu a fost dublat pe cel personal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Voinea a câştigat medalia de aur cu echipa la Campionatul Mondial de la Rotterdam în 1987 şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Seul, performanţă reuşită un an mai târziu.

Nu la fel de bine i-a mers şi pe plan personal. Aflată la a doua căsnicie, Camelia Voinea a anunţat că va divorţa de al doilea soţ. Asta după ce au făcut cununia civilă pe 18 ianuarie.

Pentru că m-a înșelat, voi divorța curând. În rest, nu mai am nimic de spus. Succes în continuare acolo unde ești. Ochii care nu se văd, se uită. O zi liniștită și fericită nouă tuturor!„, a transmis Camelia Voinea pe reţelele de socializare, conform Playsport. Prima dată, Camelia Voinea a divorţat în urmă cu 7 ani de tatăl fetiţei sale.

Camelia Voinea divorţează din cauza infidelităţii soţului

Camelia Voinea a decis să divorţeze din cauza infidelităţii soţului său pe care l-a cunoscut pe reţelele de socializare. Vestea divorţului i-a luat prin surprindere pe apropiaţii gimanstei.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și