Închide meniul
Foto

Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro a luat două decizii radicale după ce aceştia o acuzau pe iubită că îi mănâncă banii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 august 2021, 9:13

Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro a luat două decizii radicale după ce aceştia o acuzau pe iubită că îi mănâncă banii

Vedeta din România care le trimitea părinţilor lunar 2.000 de euro

Instagram Octavian Popescu

Asta în situaţia în care acesta le trimitea jumătate din salariul de la FCSB, 2.000 de euro, pe lună. Ei tot nu erau mulţumiţi, fiind obişnuiţi să primească aproape tot salariul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plin scandal, Tavi Popescu a luat decizia de a se despărţi de Alina, spre mulţumirea părinţilor. Mai mult, el a revenit la Baza din Berceni, acolo unde locuia înainte să se mute împreună cu fosta iubită.

Vedeta Octavian Popescu, gol decisiv în FCSB – Gaz Metan 2-1

Octavian Popescu a fost doar rezervă în FCSB – Gaz Metan 2-1, dar s-a dovedit decisiv. El a intrat în minutul 72 şi a adus victoria cu o execuţie superbă: un şut lângă bară, de la marginea careului.

„Sunt foarte fericit că mi-am ajutat echipa, cu toate că am intrat în minutul 70. Am fost foarte stresat. Poate şi de asta. Dar sunt fericit că am marcat. Am prins mai multă încredere de când am stat stresat săptămâna asta pentru că nu-mi merge jocul”, a spus atunci Octavian Popescu.

Octavian Popescu e cotat de transfermarkt.de la 1.2 milioane de euro. În acest sezon, mijlocaşul de 18 ani a marcat două goluri în cele 9 meciuri adunate în toate competiţiile.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și