Închide meniul

Vedeta din România care renunţă la afaceri după ce a pierdut o sumă uriaşă! „Probabil că era mai bine să am câteva apartamente decât să nu am bani”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2023, 15:58

Reclamă
Vedeta din România care renunţă la afaceri după ce a pierdut o sumă uriaşă! „Probabil că era mai bine să am câteva apartamente decât să nu am bani

Vedeta din România care renunţă la afaceri după ce a pierdut o sumă uriaşă

Tricourile din fostul restaurant al lui Alexandru Bourceanu / Antena Sport

Alexandru Bourceanu e vedeta din România care renunţă la afaceri după ce a pierdut o sumă uriaşă, în urma investiţiilor pe care le-a făcut în două domenii în care fostul jucător de la FCSB a recunoscut că nu avea experienţa necesară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai importante afaceri ale lui Bourceanu au fost un restaurant într-o zonă de fiţe din Capitală şi o clinică de recuperare. În total, Alex ar fi pierdut în jur de 300.000 de euro, după ce le-a închis.

Vedeta din România care renunţă la afaceri după ce a pierdut o sumă uriaşă

„A fost ca orice lucru pe care nu ştii să îl faci. Mult mai potrivit era să pornim cu ceva mai mic şi să vedem în ce direcţie putem merge. Să vedem dacă avem abilitatea necesară de a construi ceva, dacă nu, să pierdem mai puţini bani. Nu vorbim numai de restaurant.

Eram conştient că nu ăsta e drumul meu. Ai varianta de a ţine banii undeva sau de a încerca să îi investeşti pentru a avea un venit lunar. Din păcate, nu am avut cunoştinţe. Singurul lucru unde banii îşi păstrează valoarea este domeniul imobiliar, dar a fost o ambiţie personală să nu cumpăr apartamente.

Am vrut să fiu altfel şi fac lucrurile altfel. Câteodată reuşesc, câteodată, nu. M-a costat, probabil că era mai bine să am câteva apartamente decât să nu am bani”, a spus Bourceanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Alexandru Bourceanu și-a adus colecția de tricouri la restaurant

La deschiderea restaurantului, în octombrie 2020, Alexandru Bourceanu și-a adus și colecția de tricouri din momentele în care a dat piept cu unii dintre cei mai buni jucători ai Europei. El a vorbit și despre tricoul la care ține cel mai mult după toți anii de carieră.

”Cel mai drag, probabil Pirlo, nu, Robben. Între ei oscilez, îi consider cei mai mari adversari pe care i-am avut in față”, a precizat fostul fotbalist.

”Am fost prinşi în combinaţia asta, investisem deja nişte bani şi trebuia să finalizăm, altfel pierdeam banii”, a explicat fostul mijlocaș defensiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și