Închide meniul
Foto

Vedeta din România care s-a dus cu valiza plină cu varză murată în Dubai: „Nu se găsește acolo, vreau să fac sarmale”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 decembrie 2023, 9:38

Reclamă

Vedeta din România care s-a dus cu valiza plină cu varză murată în Dubai. Este vorba de fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte şi Florin Pastramă s-au mutat în urmă cu câteva luni în Emirate, acolo unde şi-au cumpărat şi o vilă de 400 de mii de euro. Cei doi şi-au deschis şi o afacere, însă nu au renunţat la tradiţiile româneşti.

Astfel, Brigitte Pastramă va găti de Crăciun sarmale şi alte preparate tradiţionale româneşti. În vârstă de 45 de ani, fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost nevoită să ia din România varză murată pentru sarmale. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO)

Vedeta din România care s-a dus cu valiza plină cu varză murată în Dubai

Nu se găsește acolo varză acră pentru sarmale, așa că am luat-o de aici. Fac sarmale că îi plac lui Florin și vreau să fac și cozonac. Am luat și nucă de aici, tot! O să facem Sărbători românești în noua noastră casă de la Dubai. Am decis să facem toate Sărbătorile acolo, pentru că fiica mea, Sara, pe 2 ianuarie începe școala.

Ne-am deschis firma de design și amenajări interioare și merge foarte bine afacerea. Câștigăm bani frumoși. Acolo viața e mult mai ieftină decât în România, prețurile mult mai bune.

Reclamă

Casa este terminată, am și decorat-o de Crăciun. Am făcut brad, totul e aranjat. Acum s-a dat în folosință și piscina comună din complexul unde locuim. Nu avem piscina noastră, pentru că avem o curte mică, dar cochetă. Sunt foarte mulțumită cu ce avem acolo. E un vis de-al meu împlinit!„, a spus Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Brigitte Pastramă, femeia care a fost căsătorită cu „Nasty” între 2013 şi 2018, a lansat acuzaţii grave. Anunţă că fostul lider ATP a înşelat-o de mai multe ori pe durata căsniciei.

Brigitte are doi copii, din mariajul cu omul de afaceri Ovidiu Torj. Regretă că, în perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase, a fost mai atentă să îl supravegheze pe soţul ei decât la Sara (16 ani) şi Robi (21 de ani).

Reclamă 4 / 0/3

Brigitte Pastramă anunţă că „Nasty” a înşelat-o şi a folosit cuvinte grele la adresa fostului jucător de tenis. „Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi”, a ţinut să sublinieze aceasta.

Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei.

Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață„, a declarat Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și