Închide meniul
Foto

Vedetă din România, înjurată în ultimul hal de un bărbat în aeroport: „Omul ăla era posedat! Îmi vine să plâng, nu vreţi să ştiţi ce ne-a făcut!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 august 2021, 18:08

Vedetă din România, înjurată în ultimul hal de un bărbat în aeroport: „Omul ăla era posedat! Îmi vine să plâng, nu vreţi să ştiţi ce ne-a făcut!”

Cristina Ich

Colaj Spynews via Instagram

Cristina Ich le-a dezvăluit fanilor pe reţelele de socializare întâmplarea şocantă de care a avut parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Ich, înjurată în aeroport

Am ajuns în ultima secundă la poartă. Nu vă puteți imagina cam câți nervi am. Îmi vine să plâng de nervi. Dacă nu ne-a înjurat, pe mine și pe o doamnă pe care am ajutat-o, un om în toată firea, cred că avea în jur de 60 de ani … Din ”tupeistele dra*u” nu ne-a scos … nu vreți să știți ce ne-a făcut. Oameni mai răi ca ăștia eu nu am văzut”, a povestit Cristina Ich pe Instagram.

Dacă nu ajungeam cu bagajul la poartă pierdeam avionul. (…) I-am rugat pe toți cei din față, dar omul ăla era posedat de un diavol”, a mai explicat vedeta, care se află într-o vacanţă la Paris.

Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. „Eşti o zeiţă”

Cristina Ich, iubita lui Alexandru Piţurcă, a avut o apariţie răvăşitoare pe reţelele de socializare. Declarată influencerul anului 2020, iubita fiului fostului selecţioner este fotomodel de succes şi face reclamă pentru un brand de lenjerie intimă.

Imaginile au adus reacţii de uimire ale fanilor. „Zeiţă” sau „eşti absolut uimitoare!” sunt doar două dintre replicile lăsate de următori la postarea de pe Instagram care a adunat zeci de mii de aprecieri.

Reclamă

Cu o lună în urmă, iubita lui Alexandru Piţurcă a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare. Într-un moment plin de sensibilitate, Cristina Ich le-a mărturisit fanilor că banii nu reprezintă fericirea.

”Îmi plac banii, dar nu sunt condusă de ei și nu o să ma las condusă de ei niciodată. Dacă nu fac lucrurile din plăcere mai bine nu le mai fac că plătesc cu foarte multă suferință (…) Urăsc că nu pot să mă prefac că nu sunt bine, când o să pot să fiu și eu diplomată.

Am obosit foarte tare și mi-am dat seama că nu mai pot spune nimic pe insta. Nu mai fac lucrurile cu plăcere și se simte. Îmi e foarte dor să fiu liberă. Poate pare aberent, dar asta nu e viață, e Pușcărie (virtuală). Faci pe plac altora și își dai seama că pentru tine nu faci nimic. Bani, bani, bani, rahat, nu e ca și cum sunt totul, cel puțin nu cu prețul suferinței mele. Asta simt acum, poate mâine o să fie bine. Voiam să mai zic ceva, dar mai bine…nu”, a fost mesajul postat de Christina Ich.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Ich, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Alexandru Piţurcă

Cristina Ich a vorbit şi despre începuturile relaţiei cu Alexandru Piţurcă. ”Eu când m-am întâlnit cu Alex, pentru noi a fost dragoste la prima vedere. Bineînțeles că ne-am îndrgostit, dar nu m-a pupat absolut deloc. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și