Închide meniul
Foto

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare: „M-am întâlnit cu demonul”

Publicat: 11 octombrie 2024, 17:26

Reclamă
Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare: „M-am întâlnit cu demonul”

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu "călăul" ei, care era să o omoare

Dana Roba şi Daniel Balaciu, în perioada în care formau un cuplu / Instagram

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a stat faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare. Dana Roba a fost atacată de Daniel Balaciu cu ciocanul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta era să o omoare. Din fericire, vedeta a scăpat cu viaţă, dar cu cicatrici în urma atacului lui Balaciu. Cei doi s-au reîntâlnit la tribunal, unde se judecă procesul de divorţ.

Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare: „M-am întâlnit cu demonul”

Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru că a atacat-o pe Dana Roba, mama celor doi copii ai lui.

După cum știți, astăzi am fost la procesul de divorț și bineînțeles că m-am întâlnit din nou cu demonul și călăul Daniel Balaciu, care a încercat în urmă cu un an să îmi ia viața, lovindu-mă cu 15 lovituri de ciocan în cap (…) Vreau să vă spun că comportamentul lui față de mine era unul ca și când nu s-a întâmplat nimic (…) M-am enervat foarte tare, ceva ce nu pot să vă explic. Adică pe bune?! Tu vrei să mă omori și acum te faci că mă pupi și îmi faci cu ochiul?!

(…) Au fost audiați martorii (…) Eu nu l-am înșelat niciodată pe Daniel Balaciu și nu am avut timp, în primul rând, și eu am frică de Dumnezeu. Știți foarte bine că între noi discuțiile, înjurăturile și blestemele cu moartea din partea lui au început în urma operației mele de dezlegare de trompe pentru că omul nu și-a dorit să mă dezleg la trompe și bineînțeles că atunci l-a amenințat și pe doctorul meu care m-a operat”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

Reclamă
Reclamă

Daniel Balaciu este fost arbitru şi investitor la o echipă de fotbal

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

Dana Roba şi Daniel Balaciu s-au întâlnit la Parchetul Timişoara, iar femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Reclamă

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a fost dezvăluit de Dana Roba, pe contul de Instagram.

Valentina Pelinel a călcat pragul salonului Danei Roba şi s-a lăsat pe mâna make-up artistului care a scăpat cu bine după ce a fost atacată în trecut de fostul soţ cu ciocanul.

Astăzi, frumoasa Valentina Pelinel Borcea a călcat pragul salonului meu. Atât coafura, cat și machiajul sunt realizate de mânuțele mele”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

Valentina Pelinel Borcea a fost foarte mulţumită de rezultatul şedinţei de make up pe care a avut-o cu Dana Roba şi i-a mulţumit acesteia.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:03

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Louis Munteanu a marcat un hattrick în Muntenegru U21 – România U21 2-6

19:53

Au început lucrările pentru noul stadion Dinamo! Când se întorc „câinii” în Ştefan cel Mare

19:51

Mircea Lucescu a dezvăluit cum l-au impresionat jucătorii naţionalei României: „Pe această bază trebuie să construim”

19:33

„Nu visăm, acesta e obiectivul” Radu Drăguşin, mesaj ferm înaintea meciurilor naţionalei cu Cipru şi Lituania!

19:07

Louis Munteanu, hat-trick în Muntenegru U21 – România U21 2-6! Atacantul de la CFR Cluj a făcut spectacol

19:01

„Poate fi atât de frustrant”. Lewis Hamilton, despre problemele pe care le-a avut la Mercedes. Cu ce a comparat ultimele sezoane

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 3 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 „Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere” 6 Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii
Citește și