Închide meniul

Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă, are mari probleme în pandemie. "Afacerea e afectată"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2020, 6:43 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Vera Wang, femeia de 71 de ani care arată ca o adolescentă, are mari probleme în pandemie. "Afacerea e afectată"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are probleme în pandemie

"Afacerea noastră este afectată. Încercăm să ne menţinem uşile deschise. E bine că ştim oamenii care lucrează pentru noi, altfel am fi avut mari probleme cu producerea. Nimeni nu a fost pregătit pentru aşa ceva. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt multe lucruri pe cate aş vrea să le fac, dar este imposibil din cauza pandemiei. Totuşi, vreau să surprind lumea, vreau să rămân creativă. Îi încurajez pe tinerii designeri, chiar dacă trecem printr-o perioadă grea", a spus Wang, citată de asiatatler.com.

Vera Wang arată incredibil la 71 de ani

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare. 

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Reclamă

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG". 
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și