Închide meniul
Foto

„Veşnic tânără!” Prima mare iubire a lui Gabi Balint arată fantastic la 48 de ani! Imagini „fierbinţi” cu femeia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 septembrie 2023, 18:20

Reclamă
„Veşnic tânără!” Prima mare iubire a lui Gabi Balint arată fantastic la 48 de ani! Imagini „fierbinţi” cu femeia

Prima mare iubire a lui Gabi Balint arată fantastic la 48 de ani

Colaj Instagram - Facebook

Prima mare iubire a lui Gabi Balint arată fantastic la 48 de ani! Cătălina Balint este un fost fotomodel şi nu îşi arată vârsta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint s-a iubit cu Cătălina, un cunoscut model din anii ’90, timp de 10 ani. Cei doi au împreună o fetiţă, pe superba Denisa.

Prima mare iubire a lui Gabi Balint arată fantastic la 48 de ani

Cătălina Balint are 48 de ani, însă nu îşi arată vârsta. Cătălina este un fost fotomodel de succes şi pozează în ipostaze provocatoare pe reţelele de socializare. „Veşnic tânără”, i-a scris un fan Cătălinei pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU FOSTA SOŢIE A LUI GABI BALINT)

Cei doi au divorţat în 2003, dar au rămas în relaţii foarze bune. În urmă cu câţiva ani, cei doi s-au întâlnit la ziua de naştere a fiicei lor. Denisa are 24 de ani şi, ca şi mama sa, face senzaţie la fiecare apariţie. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO ŞI CU FIICA LUI GABI BALINT)

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint

Cât de frumoasă este Denisa, fiica cea mare a lui Gabi Balint. Fostul mare jucător al Stelei are cu ce se mândri, iar fiica cea mare este una din „comorile” fostului internaţional român.

Reclamă

Denisa Balint are 24 de ani şi face senzaţie pe reţelele de socializare. Balint îşi iubeşte enorm fiica cea mare, iar cei doi au o legătură extrem de strânsă. Pe lângă aspectul fizic perfect, Denisa Balint a fost şi un copil interesat de educaţie. Denisa a studiat şi a absolvit Institutul European de Design în Spania.

Denisa Balint este o prezenţă extrem de activă pe reţelele de socializare, spre bucuria fanilor care o asaltează cu complimente. „Superbă şi minunată” sau „Eşti scoasă din cartea cu basme” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Denisa Balint la postările sale.

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și