Închide meniul

„Veşnică amintire pentru tine! Îţi mulţumesc pentru tot!”A fost ucis de ruşi în masacrul de la Bucha, la 12 zile de la ziua de naştere

Avatar photo

De Antena Sport
Publicat: 6 aprilie 2022, 8:51

O nouă tragedie a lovit sportul din Ucraina. Alexei Tsybko, fost căpitan al naţionalei de rugby, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha, acolo unde soldaţii ruşi au comis mai multe orori.

Reclamă
„Veşnică amintire pentru tine! Îţi mulţumesc pentru tot!”A fost ucis de ruşi în masacrul de la Bucha, la 12 zile de la ziua de naştere

Alexeui Tsybko a murit în luptele de la Bucha

Colaj Intagram - Profimedia

Alexei Tsybko, în vârstă de 55 de ani, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha. Conform Anastasiei Gerasimenko, acesta ar fi murit pe 31 martie. De altfel, Anastasia a fost cea care a confirmat decesul lui Alexei printr-un mesaj emoţionant postat acum câteva zile. Pe 17 martie, Alexei Tsybko împlinise 55 de ani.

Reclamă

În timp ce oraşul Bucha era eliberat de ruşi, a murit un bărbat adevărat, un războinic şi un mare patriot, Alexei Tsybko, naşul meu. Veşnică amintire pentru tine. Sunt mândră că ai fost naşul meu. Îţi mulţumesc pentru tot. La revedere, Lesha”, a scris Anastasia Gerasimenko.

Sutele de cadavre pe străzi au şocat întreaga lume. Imaginile au fost prezentate de Volodimir Zelenski în timpul discursului pe care l-a susţinut în Parlamentul României. Fraţii Klitschko au rămas şocaţi după ce au văzut atrocităţile soldaţilor ruşi în Bucha, o localitate aflată lângă Kiev.

Cine a fost Alexei Tsybko

Alexei Tsybko a jucat 40 de meciuri pentru echipa naţională a Ucrainei în perioada 1991 – 2003. Acesta a preluat şi banderola de căpitan în final de carieră. După ce s-a lăsat de rugby, Alexei s-a întors în satul Smila şi a înfiinţat o echipă de rugby. Acesta a intrat în politică, iar în 2018 a devenit prima al localităţii natale. A deţinut funcţia până în 2018, scrie fanatik.ro.

Reclamă

Suma amețitoare strânsă de Vladimir Klitschko în lupta cu rușii! Dezvăluirea lui Vitali Klitschko

Vladimir Klitschko, fratele primarului din Kiev, a părăsit Ucraina în mijlocul războiului, pentru a le cere întăriri aliaților. Fostul campion mondial din box a plecat în Germania, pentru a participa la o întâlnire organizată la Berlin.

Vitali Klitschko adezvăluit că fratele său Vladimir a plecat ca să adune bani și ajutor umanitar. Fostul campion mondial la box s-a folosit de imaginea lui ca sportiv și a adunat zeci de milioane de euro

„Este bine că îl am pe Vladimir lângă mine. A muncit mult. Având autoritate și capacitatea de a deschide aproape orice ușă – atât în marile afaceri, cât și politică – , ca persoană publică care este cunoscută în întreaga lume, ajută foarte mult.

Vladimir nu va spune niciodată acest lucru, dar o voi spune eu pentru fratele meu: sute de milioane de euro au fost adunate datorită fratelui meu, sute de mii de tone de ajutor umanitar au venit în Ucraina”, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

 

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
28
ian.
23:25
Florin Răducioiu spulberă visul Universității Craiova: „Nu ştiu dacă este o echipă care să poată să câştige campionatul!”
28
ian.
23:06
Ianis Hagi, prima reacţie după ce a revenit pe teren: „M-am întors!”. Ce i-au transmis colegii de la naţională şi Kira Hagi
28
ian.
22:46
Eugen Neagoe, încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0: „De asta este căpitanul echipei!”
28
ian.
22:16
„A fost extraordinar!”. Antrenorul lui Rangers, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi. Ce a spus despre interesul lui Galatasaray
28
ian.
22:12
Andrei Ivan, euforic după ce a înscris o „dublă” în Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0: „Nu am mai marcat de ceva timp!”
28
ian.
21:52
Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0. Eugen Neagoe, victorie la primul meci pe banca oltenilor!
28
ian.
21:28
Andrei Ivan, gol senzaţional în Universitatea Craiova – Hermannstadt! A marcat sub privirile marelui Rivaldo
28
ian.
21:01
Gică Popescu, reacție catastrofală după greșeala de arbitraj din U Cluj – Rapid 0-0: „Am înțeles, e centenar, dar nu așa! Ajunge, asta e sfidare!”
28
ian.
20:27
Mihai Stoichiță lasă capul plecat după ce Răzvan Burleanu l-a sancționat: „Am spus niște lucruri în necunoștință de cauză!”
28
ian.
20:02
„O mare rușine! Se joacă în condiții mizerabile!”. Viorel Moldovan, criză de nervi după ce a văzut Petrolul – Chindia 1-2
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea