Închide meniul

„Veşnică amintire pentru tine! Îţi mulţumesc pentru tot!”A fost ucis de ruşi în masacrul de la Bucha, la 12 zile de la ziua de naştere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2022, 8:51

„Veşnică amintire pentru tine! Îţi mulţumesc pentru tot!A fost ucis de ruşi în masacrul de la Bucha, la 12 zile de la ziua de naştere

Alexeui Tsybko a murit în luptele de la Bucha

Colaj Intagram - Profimedia

O nouă tragedie a lovit sportul din Ucraina. Alexei Tsybko, fost căpitan al naţionalei de rugby, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha, acolo unde soldaţii ruşi au comis mai multe orori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexei Tsybko, în vârstă de 55 de ani, a murit în luptele pentru eliberarea oraşului Bucha. Conform Anastasiei Gerasimenko, acesta ar fi murit pe 31 martie. De altfel, Anastasia a fost cea care a confirmat decesul lui Alexei printr-un mesaj emoţionant postat acum câteva zile. Pe 17 martie, Alexei Tsybko împlinise 55 de ani.

În timp ce oraşul Bucha era eliberat de ruşi, a murit un bărbat adevărat, un războinic şi un mare patriot, Alexei Tsybko, naşul meu. Veşnică amintire pentru tine. Sunt mândră că ai fost naşul meu. Îţi mulţumesc pentru tot. La revedere, Lesha”, a scris Anastasia Gerasimenko.

Sutele de cadavre pe străzi au şocat întreaga lume. Imaginile au fost prezentate de Volodimir Zelenski în timpul discursului pe care l-a susţinut în Parlamentul României. Fraţii Klitschko au rămas şocaţi după ce au văzut atrocităţile soldaţilor ruşi în Bucha, o localitate aflată lângă Kiev.

Cine a fost Alexei Tsybko

Alexei Tsybko a jucat 40 de meciuri pentru echipa naţională a Ucrainei în perioada 1991 – 2003. Acesta a preluat şi banderola de căpitan în final de carieră. După ce s-a lăsat de rugby, Alexei s-a întors în satul Smila şi a înfiinţat o echipă de rugby. Acesta a intrat în politică, iar în 2018 a devenit prima al localităţii natale. A deţinut funcţia până în 2018, scrie fanatik.ro.

Reclamă

Suma amețitoare strânsă de Vladimir Klitschko în lupta cu rușii! Dezvăluirea lui Vitali Klitschko

Vladimir Klitschko, fratele primarului din Kiev, a părăsit Ucraina în mijlocul războiului, pentru a le cere întăriri aliaților. Fostul campion mondial din box a plecat în Germania, pentru a participa la o întâlnire organizată la Berlin.

Vitali Klitschko adezvăluit că fratele său Vladimir a plecat ca să adune bani și ajutor umanitar. Fostul campion mondial la box s-a folosit de imaginea lui ca sportiv și a adunat zeci de milioane de euro

„Este bine că îl am pe Vladimir lângă mine. A muncit mult. Având autoritate și capacitatea de a deschide aproape orice ușă – atât în marile afaceri, cât și politică – , ca persoană publică care este cunoscută în întreaga lume, ajută foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Vladimir nu va spune niciodată acest lucru, dar o voi spune eu pentru fratele meu: sute de milioane de euro au fost adunate datorită fratelui meu, sute de mii de tone de ajutor umanitar au venit în Ucraina”, a spus Vitali Klitschko, citat de sport.ua.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și