Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea. Ce se întâmplă în familia milionarului român

Publicat: 11 iulie 2023, 17:41

Reclamă
Valentina Pelinel s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea. Ce se întâmplă în familia milionarului român

Ce obicei au Valentina Pelinel şi Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel nu s-a ferit și s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea. Actuala parteneră a milionarului român și-a petrecut prima parte a vacanței la Miami, acolo unde este stabilită Alina Vidican. La revenirea în țară a ajuns lângă Mihaela Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a treia soție a fostului patron de la Dinamo a postat mai multe imagini pe rețelele sociale. Valentina Pelinel i-a făcut pe plac lui Borcea și i-a reunit pe copiii pe care omul de afaceri îi are din cele trei căsnicii.

Valentina Pelinel s-a dus peste fostele soții ale lui Cristi Borcea

O mare familie„, a fost mesajul transmis de Valentina la o fotografie în care apare lângă Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea din căsnicia cu Mihaela Borcea. Tânăra care a împlinit 20 de ani studiază în Statele Unite.

Valentina Pelinel a refuzat să se afișeze alături de Alina Vidican, femeia căreia i-a provocat divorțul de „Leonidas”. Nu s-a fotografiat nici cu Mihaela Borcea, chiar dacă au petrecut împreună la malul mării.

Fostul fotomodel (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) își continuă vacanța la hotelul de 3 stele al lui Cristi Borcea. De această dată nu lipsește nici soțul ei. Amândoi au stat la masă cu Vali Vijelie, manelistul care a întreținut atmosfera la o petrecere ținută în hotelul lui din Olimp.

Reclamă

Și prima mare iubire a lui Borcea, Mihaela, s-a fotografiat cu cunoscutul cântăreț în aceeași seară. A postat pozele pe contul de Facebook. L-a avut alături și pe iubitul ei, Sorin Rap.

Mihaela Borcea a fost căsătorită cu Cristi Borcea între 1988 și 2011. A păstrat o relație bună cu milionarul și după divorț. Astfel a ajuns să fie administrator unic la hotelul de la malul mării al fostului patron al lui Dinamo. Mandatul ei a fost prelungit până în 2027!

(Reporter: Vă ajută și Valentina Pelinel?) Fiecare ajutăm cum putem, ca să meargă totul bine. Asta ne dorim„, spunea Mihaela Borcea, pentru cancan.ro, în momentul în care se pregătea pentru sezonul estival.

Reclamă 4 / 0/3

Câți copii are Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo

Cristi Borcea are, în total, 9 copii cu 4 femei diferite. Cu prima sa soție, Mihaela Borcea, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo.

Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel și milionarul Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Mihaela și Cristi Borcea, întâlnire de gradul zero în fața judecătorilor

Cei doi au deschis un proces împotriva unui vecin, pentru a stabili limitele dintre proprietăți. Astfel, milionarul s-a aliat cu fosta soție, pentru a se prezenta în instanță.

Foștii soți vor merge în curând și în fața judecătorilor împreună. Aceștia și-au reclamat vecinii, într-un dosar care are legătură cu stabilirea limitei dintre terenurile lor, și ale vecinilor.

Procesul a fost deschis la judecătoria Cornetu, și ar urma să aibă loc peste două săptămâni, atunci când reclamanții și pârâții vor sta față în față, pentru stabilirea limitei dintre terenuri, anunță spynews.ro.

Conform Codului Civil, grănițuirea este menită să delimiteze proprietățile învecinate: „Proprietarii terenurilor învecinate sunt obligați să contribuie la grăniţuire prin reconstituirea hotarului şi fixarea semnelor corespunzătoare, suportând, în mod egal, cheltuielile ocazionate de aceasta”, notează sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” Vezi toate știrile
Citește și