Închide meniul
Foto

Vestea teribilă pe care a primit-o la azil, chiar înainte de Revelion, Irinel Columbeanu, după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Publicat: 31 decembrie 2023, 14:48

Reclamă
Vestea teribilă pe care a primit-o la azil, chiar înainte de Revelion, Irinel Columbeanu, după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Vestea teribilă pe care a primit-o la azil, chiar înainte de Revelion, Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu / Hepta

Cea mai mare dorinţă de sărbători a lui Irinel Columbeanu pare că nu se va împlini! Iată vestea teribilă pe care a primit-o la azil, chiar înainte de Revelion, Irinel Columbeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul milionar de la Izvorani, ajuns la sapă de lemn, după ce a pierdut întreaga avere estimată la un moment dat la 150 de milioane de euro (!), a aflat că fiica sa, Irina, nu va veni în România.

Vestea teribilă pe care a primit-o la azil, chiar înainte de Revelion, Irinel Columbeanu, după ce şi-a pierdut întreaga avere!

Irinel Columbeanu spera să poată fi alături de fiica lui, Irina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Din păcate, Irina i-a transmis că, cel mai probabil, nu va putea sosi în România cu ocazia Noului An.

Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin (n.r.: vorbeşte cu Monica). Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, declara anterior Irinel Columbeanu pentru realitatea.net.

Reclamă

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit! Ce pune la cale fostul milionar

Irinel Columbeanu se implică din nou în afaceri, după ce a ajuns falit. Fostul milionar de la Izvorani a dezvăluit ce planuri are, după ce şi-a perdut întreaga avere şi locuieşte în prezent la un azil din Ghermăneşti.

Irinel Columbeanu a pierdut o avere fabuloasă, fiind în prezent la sapă de lemn. Patronul azilului în care locuieşte acesta i-a cerut chiar ajutorul lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a refuzat categoric să-l ajute pe „Iri”.

Irinel Columbeanu vrea să dea lovitura în afaceri. Acesta a dezvăluit că are în plan să scrie o altă carte, în încercarea de a câştiga bani, pentru a-şi duce traiul de zi cu zi.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul milionar a mai declarat că şi-a pus speranţa şi în celelalte volume scrise, însă nu i-au adus profitul sperat. Acesta a mai transmis că a sfătuit-o chiar şi pe fiica lui, Irinuca, să continue ceea ce a început el şi să scrie următoarele volume.

„Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa.

Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…Eu m-am gândit la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a declarat Irinel Columbeanu, conform romaniatvnet.ro.

Dumitru Dragomir s-a năpustit asupra lui Irinel Columbeanu: „Nu mi-e milă de omul prost”

După ce Gigi Becali a refuzat să îi plătească azilul la Ghermăneşti, Irinel Columbeanu a fost nevoit să citească şi declaraţiile dure pe care fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, le-a făcut despre el.

Nu mi-e milă de el, nu mi-e milă de omul prost. De oamenii proști nu mi-e milă. De omul sărac mi-e milă, de omul care muncește mi-e milă. Eu sunt un milos, să știi! Dar de oamenii care au belșug și intră-n faliment… În faliment poți să intri oricum, dar să-ți păstrezi cel puțin demnitatea, familia, astea. Tragi, muncești, aaa, dacă te lasă mințile, atunci nu ești de condamnat”, a declarat Dumitru Dragomir despre Irinel Columbeanu pentru fanatik.ro.

Averea lui Irinel Columbeanu a fost estimată, la un moment dat, la 150 de milioane de euro. Fostul milionar de la Izvorani preciza însă că nu a avut niciodată atâţia bani.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și