Închide meniul

Vica Blochina a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu un celebru bărbat din România: "Ne-am mai văzut de multe ori!"

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 13:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Vica Blochina a rupt tăcerea despre relaţia pe care o are cu un celebru bărbat din România: "Ne-am mai văzut de multe ori!"

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina

  • Vica Blochina, apariţie alături de Alex Bodi
  • Ce a spus vedeta despre relaţia cu bărbatul

Vica Blochina şi Alex Bodi s-au fotografiat în timp ce luau prânzul, iar fosta amantă a lui Victor Piţurcă a fost cea care a pus imaginile pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile cu cei doi vin în contextul în care Alex Bodi s-a despărţit de Daria Radionova, iar Bianca Drăguşanu nu îi mai acordă atenţie, scriu cei de la Ciao. Vica Blochina a oferit o primă reacţie după ce a postat pe reţelele de socializare imagini cu ea şi Alex Bodi. 

Reclamă

"Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva", a spus Vica Blochina pentru Cancan

Vica Blochina, sfaturi preţioase pentru femeile care au fost părăsite de soţi

Vica Blochina menţine o legătură permanentă cu cei peste 220.000 de fani pe care îi are pe reţelele sociale. Vedeta a decis să vină în ajutorul femeilor care au fost părăsite de iubiţi şi soţi. Le-a transmis mai multe sfaturi cu care speră să le fie de folos.

Reclamă

Vica le-a mărturisit experienţe personale urmăritoarelor ei. Fosta balerină avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună un băiat, pe Edan, dar nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

"Totul este despre încrederea în tine. Trebuie să te setezi așa: tu ești regina! Ești cea mai importantă, cea mai deșteaptă, cea mai frumoasă în viața asta! A fost doar o experiență care nu a mai fost benefică pentru tine. Vine ceva sau cineva mult mai bun. Pentru că meriți!”, a răspuns Vica la întrebarea unei fane, potrivit Spy News.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician
Diverse • 20 feb., 14:54
FOTO
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician! Patru intervenţii în mai puţin de o săptămână