Închide meniul
Foto

Victor Piţurcă, dezvăluiri rare despre soţia lui: „Am fost foarte norocos”! A recunoscut că era absent din sânul familiei!

Publicat: 11 octombrie 2023, 18:46 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 16:10

Reclamă
Victor Piţurcă, dezvăluiri rare despre soţia lui: „Am fost foarte norocos”! A recunoscut că era absent din sânul familiei!

Victor Piţurcă, dezvăluiri rare despre soţia lui: "Am fost foarte norocos"

Victor Piţurcă şi familia lui / Hepta

Victor Piţurcă a făcut dezvăluiri rare despre soţia lui, Maria. Fostul selecţioner al României se consideră foarte norocos că a întâlnit-o pe Maria Piţurcă. Cei doi au împreună doi copii, Claudia şi Alex, dar îl cresc împreună şi pe băiatul lui „Piţi” din relaţia extraconjugală cu Vica Blochina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă a recunoscut că lipsea foarte des de acasă în perioada în care era fotbalist. A precizat că era mai mereu în cantonament.

Victor Piţurcă, dezvăluiri rare despre soţia lui: „Am fost foarte norocos”

În sensul ăsta (n.red.: al familiei) am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alexandru, care deja are probleme. Trebuie să știi ce alegi. Norocul, de obicei, și-l face omul. Așa s-a întâmplat la mine.

Am fost și mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 ani am cunoscut-o, la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu. (…) A terminat liceul și a intrat la facultate în Craiova și s-a mutat în casa mea din Craiova. Eu făceam naveta Craiova-Scornicești”, a declarat Victor Pițurcă, în podcastul lui Nasrin Ameri.

Victor Piţurcă îi este recunoscător soţiei sale că a ţinut casa când el era plecat şi fiindcă o ţine şi acum. „Foarte greu. Eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei. Numai soția mea s-a ocupat, eu eram numai în cantonamente. Nu știam viața de familie, nu veneam. Văd acum soții de fotbaliști care apar în fotografii, selfie-uri, dezbrăcate. Cum să țină o astfel de… (n.red.: relație). E foarte greu. Pentru o soție de fotbalist e foarte grea viața. Trebuie să stai majoritatea timpului singură. Sunt niște sacrificii, mai ales dacă ai copii”, a mai declarat Victor Piţurcă pentru sursa citată.

Reclamă

Victor Piţurcă o laudă pe Cristina Ich, fosta sa „noră”! Nu exclude ca Alex Piţurcă să se împace cu ea

Victor Piţurcă a dat de înţeles că nu a fost de acord cu relaţiile pe care fiul lui, Alexandru, le-a avut înainte de cea cu Cristina Ich. Alex Piţurcă şi celebra influenceriţă au împreună un copil, Noah.

Piţurcă a detonat chiar bomba! Nu a exclus ca Alex Piţurcă şi Cristina Ich să se împace.

Mie, fetele cu care a fost el, nu mi-au fost la suflet. Eu voiam altceva pentru el. Nu mi-am dorit pentru el vedete. El având doar vedete, este un mic dezavantaj. I-am spus, statutul de bărbat aduce niște obligații.

Reclamă 4 / 0/3

Are copil, are un băiat, a fost cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Cristica Ich e femeie cu capul pe umeri, pe ea nu o iau ca vedetă. Cristina are copil, i-am spus lui Alex că trebuie să știe să aibă grijă de familia lui.

Nu îi văd despărțindu-se… Ei se iubesc în continuare, ăsta e adevărul. Cel mai important moment din viața lui Alex ăsta este: copilul cu Cristina”, a spus Victor Pițurcă pentru aceeaşi sursă.

Victor Piţurcă şi fiul său, Alex, au trecut prin momente grele după ce au fost reţinuţi, la începutul anului, într-un dosar ce a vizat o afacere cu măşti din perioada pandemiei. Victor Piţurcă a susţinut în permanenţă şi susţine şi în prezent că el şi fiul său sunt nevinovaţi şi că afacerea a fost în regulă.

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA: „A avut ceva împotriva mea!”

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA. La aproape un an de când a fost reţinut de procurori într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemie. Concret, „Piţi” era anchetat pentru achiziţionarea de măşti neconforme în perioada pandemiei de Covid-19.

„Într-o luni dimineață am fost sunat de un număr necunoscut: ‘Sunt procuroul nu știu care de la DNA și trebuie să vă prezentați la DNA’. Am întrebat pentru ce și mi-a spus că pentru afacerea cu materialele pentru Covid. Am rămas puțin surprins.

Alex, la fel, a fost și el chemat tot luni. Scopul era ca noi doi să venim luni, să ne încătușeze pe amândoi, să ne ducă exact ca pe frații Tate. Asta s-a urmărit. Din păcate pentru ei, nu le-a ieșit această strategie, fiindcă Alex era plecat, avocatul lui la fel și ei eu venit marți.

Nu știu cum se va încheia! Eu încă sunt inculpat… ținta a fost un personaj care se numește Țuțu Gabriel și care a avut alte lucruri în acest dosar, care au fost băgate în aceeași oală cu dosarul respectiv. Și de acolo au apărut foarte multe lucruri neadevărate, că am lucrat cu el să aducem nu știu ce… nu, nu e adevărat, n-am avut nicio legătură cu el.

Reclamă

M-a afectat foarte mult, pentru că lumea vede, aude și își face impresia că nu știu ce… fără să știe de fapt care e adevărul. Abia după câteva zile presa a început să-și dea seama ce s-a întâmplat”, a declarat Victor Piţurcă pentru aceeaşi sursă.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și