Închide meniul

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA: „A avut ceva împotriva mea!”

Viviana Moraru Publicat: 11 octombrie 2023, 12:08

Reclamă
Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA: „A avut ceva împotriva mea!

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA

Victor Pițurcă, în timpul unui meci / Hepta

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA. La aproape un an de când a fost reţinut de procurori într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemie. Concret, „Piţi” era anchetat pentru achiziţionarea de măşti neconforme în perioada pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi fiul lui Victor Piţurcă, Alexandru, a fost şi el anchetat de procurori. Fostul selecţioner a dezvăluit că încă mai are statutul de inculpat în dosarul respectiv.

Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă despre momentul în care a fost anchetat de DNA

Victor Piţurcă a mai declarat că procurorii au încercat să-l încătuşeze, atât pe el, cât şi pe fiul său, atunci când au fost chemaţi la DNA. Acest lucru însă nu s-a produs, deoarece Alexandru Piţurcă s-a prezentat într-o altă zi la DNA.

De asemenea, „Piţi” a mai dezvăluit şi cine a fost inculpatul în proces, anume Gabriel Ţuţu, directorul general de la Romarm, din perioada respectivă.

Fostul selecţioner mai consideră că cineva a avut ceva împotriva sa, acesta fiind motivul pentru care a şi fost audiat.

Reclamă

„Într-o luni dimineață am fost sunat de un număr necunoscut: ‘Sunt procuroul nu știu care de la DNA și trebuie să vă prezentați la DNA’. Am întrebat pentru ce și mi-a spus că pentru afacerea cu materialele pentru Covid. Am rămas puțin surprins.

Alex, la fel, a fost și el chemat tot luni. Scopul era ca noi doi să venim luni, să ne încătușeze pe amândoi, să ne ducă exact ca pe frații Tate. Asta s-a urmărit. Din păcate pentru ei, nu le-a ieșit această strategie, fiindcă Alex era plecat, avocatul lui la fel și ei eu venit marți.

Victor Piţurcă: „M-a afectat foarte mult!”

Asta s-a întâmplat, cred eu, fiind că cel care era procuror șef, peste o săptămână se făceau alegeri din nou, și probabil a dorit să fie această tevatură. Sau a intervenit cineva. S-a întamplat ca cineva mai mare să aibă ceva împotriva mea… Bine, eu am mai spus cândva unele lucruri, dar să se întâmple astfel de lucruri…

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cum se va încheia! Eu încă sunt inculpat… ținta a fost un personaj care se numește Țuțu Gabriel și care a avut alte lucruri în acest dosar, care au fost băgate în aceeași oală cu dosarul respectiv. Și de acolo au apărut foarte multe lucruri neadevărate, că am lucrat cu el să aducem nu știu ce… nu, nu e adevărat, n-am avut nicio legătură cu el.

M-a afectat foarte mult, pentru că lumea vede, aude și își face impresia că nu știu ce… fără să știe de fapt care e adevărul. Abia după câteva zile presa a început să-și dea seama ce s-a întâmplat”, a declarat Victor Piţurcă, în cadrul unui podcast.

Victor Pițurcă, verdict categoric pentru CSA Steaua

Victor Pițurcă a oferit un verdict categoric despre CSA Steaua. Fostul selecționer a declarat că viitorul echipei nu sună deloc bine, după ce nici în acest sezon nu și-a obținut dreptul de a promova în Liga 1.

„Piți” a mai declarat că oamenii din MApN nu s-au ținut de promisiunea făcută, și a mărturisit că aceștia ar trebui să preia frâiele acestei echipe.

„Viitorul clubului Steaua nu sună bine deloc. Absolut deloc! La ultima întâlnire ne-am întâlnit cu oameni din Minister, care conduc, și unul dintre ei mi-a promis că anul acesta sută la sută Steaua va avea drept de promovare.

Iată că nu s-a ținut de promisiune și cred că nici nu-l interesează să se țină de promisiune. Poate există un ”nu” mai înalt care zice ”lăsați să rămână FCSB-ul Steaua și Steaua să rămână aici unde îi este locul.

Eu cred că cei din Minister ar trebuie să ia frâiele și să facă ceva pentru această echipă. Dacă nu, nu mai are rost să încurcăm lumea și să se pună mereu aceeași întrebare, în fiecre zi”, a declarat Victor Pițurcă, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și