Închide meniul

Victor Piţurcă, investiţie de lux în pandemie. Cât costă apartamentele pe care le ridică lângă Catedrala Mântuirii Neamului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2021, 15:13

Victor Piţurcă, investiţie de lux în pandemie. Cât costă apartamentele pe care le ridică lângă Catedrala Mântuirii Neamului

profimediaimages

Catedrala Mântuirii Neamului

Victor Piţurcă nu s-a speriat de pandemie şi a ridicat un complex rezidenţial de lux în Capitală. Acesta este gata în proporţie de peste 80%, scrie fanatik.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă, apartamente de lux lângă Catedrala Mântuirii Neamului

Denumit "Catedral Residence", proiectul de aproximativ 20 de milioane de euro este situat în apropiere de Catedrala Mântuirii Neamului.

Fostul selecţioner a supravegheat îndeaproape lucrările. "E aici tot timpul. Vine des și e foarte preocupat. Acum am tras și gazele. Totul este deja vândut în proporție de 80%. Într-o lună e gata tot!”, a spus unul dintre muncitori, potrivit sursei citate.

Complexul ridicat de Piţurcă are 130 de apartamente, iar preţurile ajung şi la 279.000 de euro.

Ce a spus Victor Piţurcă despre revenirea în fotbalul din România

Piţurcă are timp de afaceri de când nu mai antrenează. Fostul selecţioner nu este dornic să revină pe banca tehnică a vreunei echipe din ţară, unde a antrenat cel mai recent la Universitatea Craiova, în 2020.

Reclamă

"În România, nu ştiu cu ce echipă aş putea să am un obiectiv. Este Steaua Bucureşti care probabil că va reveni în primul eşalon, atunci vom vedea dacă va fi nevoie de mine, cu siguranţă mă voi implica. Este singurul club unde mă voi implica", a spus Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și