Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Piţurcă face marele anunţ! Condiţia pentru a reveni în fotbalul românesc. "Cu siguranţă mă voi implica"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 8:45

EXCLUSIV | Victor Piţurcă face marele anunţ! Condiţia pentru a reveni în fotbalul românesc. "Cu siguranţă mă voi implica"

Hepta

Victor Piţurcă, aproape de revenirea în fotbalul românesc

"Nu aş veni acum la echipa naţională. În România, nu ştiu cu ce echipă aş putea să am un obiectiv. Este Steaua Bucureşti care probabil că va reveni în primul eşalon, atunci vom vedea dacă va fi nevoie de mine, cu siguranţă mă voi implica. Este singurul club unde mă voi implica", a spus Piţurcă, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Varianta cu Victor Piţurcă la CSA Steaua, confirmată şi de Daniel Opriţa

Varianta Victor Piţurcă la Steaua a fost confirmată în ultima perioadă de Adrian Bumbescu şi Daniel Opriţa. Ultimul a dezvăluit şi în ce condiţii ar ajunge în Ghencea fostul selecţioner.

"Vrea să vadă că lucrurile sunt mult mai serioase. E greu și pentru dânsul să vină la Liga 3. Am discutat și mi-a spus: «Dacă promovezi la Liga 2, e posibil să vin și eu alături de voi». Avem nevoie de experiența dânsului, din toate punctele de vedere.

Presiunea e mare de când am venit. Mie îmi expiră contractul la finalul sezonului și dacă se promovează și dacă nu se promovează. Contractul e cu un obiectiv: de a promova", a spus Daniel Oprița, la DigiSport, cu trei săptămâni în urmă. 

Victor Pițurcă a câştigat trei trofee la Steaua

Trei trofee a câștigat Pițurcă ca antrenor la Steaua. A fost campion al României în 2001, a cucerit SuperCupa în același an și și-a mai trecut în cont o Cupă în 1992.

Reclamă

Victor Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Universitatea Craiova, însă a rezistat doar 16 meciuri pe banca formației lui Mihai Rotaru. El a mai condus România U21, România şi Al-Ittihad.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și