Închide meniul

Victoria Beckham s-a îngropat în datorii. Chiar dacă are o avere uriaşă, s-a împrumutat 7 milioane de euro pentru a-şi salva afacerile!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2020, 9:54

Victoria Beckham s-a îngropat în datorii. Chiar dacă are o avere uriaşă, s-a împrumutat 7 milioane de euro pentru a-şi salva afacerile!

Profimediaimages

Victoria Beckham a decis să se împrumute

Pentru a face rost de lichidităţi, Victoria Beckham a fost nevoită apeleze la ajutorul fondurilor de investiţii. Fosta componentă din Spice Girl a luat cu împrumut 7 milioane de euro pentru a evita falimentul la firmele pe care le deţine în industria de fashion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria Beckham, pusă într-o situaţie neplăcută

În ultimii patru ani, firmele deţinute de Victoria au înregistrat pierderi de peste 46 de milioane de euro. 

"Posh nu ar vrea să renunţe la controlul în afacerea care este clădită pe numele ei, Cu toate acestea, vremurile disperate necesită măsuri disperate. Această mişcare pe care a făcut-o va asigura o injecţie de numerar foarte necesară.

Anul trecut a acumulat pierderi record, de aproximativ 12 milioane de lire sterline (n.r 13.3 milioane de euro) şi nu îşi permitea să nu ia măsuri radicale", a declarat un expert financiar pentru The Sun.

Soţii Beckham îşi permit în continuare să plătească sume uriaşe. În acest an au plătit o avere pentru un apartament din Miami. Patron al unei echipe din MLS, David Beckham priveşte oraşul de sus. S-a şi mutat în penthouse-ul aflat la cel de-al 62-lea etaj.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și