Închide meniul

VIDEO Bicicleta cu motor de mașină de spălat care prinde 65 de km la oră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2020, 6:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

VIDEO Bicicleta cu motor de mașină de spălat care prinde 65 de km la oră

inmoto.it

Bicicleta a suferit modificări surprinzătoare

Ciclistul a avut nevoie de multă inventivitate pentru a-și duce planul la capăt. Are acum o bicicletă electrică de senzație. Nimeni nu îl prinde în trafic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A adăugat motorul unei mașini de spălat pe o bicicletă

Conform celor de la inmoto.it, bicicleta numită "The Spin Cycle" are o viteză maximă de 150 de kilometri la oră. Aceștia specifică faptul că este dificil de oprit în cazul în care ajunge până acolo. Motorul de 1100 W îl ajută pe grec să dețină a treia cea mai puternică bicicletă electrică din lume. 

Rămâne de văzut ce va face în cazul în care va fi oprit de polițiști. Sursa citată amintește că, în Italia, este interzisă orice bicicletă care are un motor mai mare de 250 W.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și