Închide meniul
Video

VIDEO EXCLUSIV | "Burlacul" Andi Constantin şi-a dezvăluit toate secretele. Ce sporturi a practicat şi la ce filme s-a uitat

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 19:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:18

  • "Burlacul" va începe vineri, pe Antena 1, de la 20:30
  • Secrete dezvăluite de "Burlacul" Andi Constantin

"Burlacul" Andi Constantin e multiplu campion la fitness. El a jucat fotbal 11 ani la Petrolul, dar a renunţat pentru o carieră în inginerie. El ţine şi cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dădeam goluri cu capul din poziţii imposibile şi viteză, aveam un sprint fenomenal în acea vreme. La 45 de kilograme ud aveam o viteza foarte mare. La un moment dat îmi plăcea foarte mult Ianis Hagi. Îmi mai plac Denis Man, Tănase", a spus Andi Constantin pentru Antena Sport. 

Andi Constantin are şi şapte ani de arte marţiale.  

Reclamă

"Era pe vremea mea cu Van Damme, cu Arnold. Bineînţeles că toate filmele acestea de acţiune m-au făcut să îndrăgesc artele marţiale", a mai spus Andi Constantin.

"Burlacul" Andi Constantin se pricepe să gătească

25 de fete se vor duela, începând de vineri seara, ca să-l impresioneze pe Andi Constantin. "Burlacul" va şi găti pentru aleasa inimii lui.

Reclamă

"Nu mai este cazul, ai scăpat de grija asta, nu mai trebuie să găteşti pentru mine, mie îmi face plăcere să gătesc", a mai spus Andi. Răzvan Fodor va prezenta noul sezon al super show-ului "Burlacul".

"Vine, Vine, Vineri vine Burlacul, aşa că vă aştept la 20.30 pe Antena 1. Să-mi ţineţi pumnii", a mai spus Andi Constantin.  

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
iFight Heroes „Cuşca cu Lei” e LIVE în AntenaPLAY, luni, de la ora 20:00
AntenaPLAY • 13 oct., 20:29
Andi Constantin şi Bogdan Vlădău vor fi cu ochii pe iFight Heroes „Cuşca cu Lei”, luni, AntenaPLAY, ora 20:00
AS.ro LIVE: Andi Constantin este invitatul lui Dan Pavel, de la ora 10:30
Extra • 6 iul., 10:19
AS.ro LIVE | Andi Constantin a fost invitatul lui Dan Pavel
Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea
Extra • 21 mart., 17:33
FOTO
Bărbatul bătut de Giani Kiriță a rupt tăcerea: „Nu o să scape niciodată!”