Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Cristina Tănase lucrează la clinica lui Gigi Becali și le face zâmbete de campioni jucătorilor de la FCSB! Florin Tănase a încurajat-o să se facă medic stomatolog

Silviu Corneanu Publicat: 4 martie 2021, 13:03

VIDEO EXCLUSIV | Cristina Tănase lucrează la clinica lui Gigi Becali și le face zâmbete de campioni jucătorilor de la FCSB! Florin Tănase a încurajat-o să se facă medic stomatolog

AS.ro

Cristina Tănase este medic stomatolog

  • Sora lui Florin Tănase, Cristina, este medic stomatolog
  • Gigi Becali a investit milioane de euro în clinica sa

Cristina Tănase a dezvăluit cum ajuns să se facă medic dentist și susține că mama sa i-a influențat decizia, atât ei, cât și surorii sale, Dana, care a urmat aceeași cale, cea a stomatologiei. Cristina este specialistă în chirurgie dento-alveolara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reporter: Spune-mi, te rog, de unde pasiunea pentru stomatologie?

Cristina Tănase: Nu mi-am dorit de la început stomatologie. Când ești mic, nu știi ce vrei, te lași influențat de părinți. Aici pot să subliniez aportul mamei mele, care m-a influențat către această parte a medicinei și, în anul întâi de facultate, la morfologie dentară, și acum îmi amintesc, am conștientizat că sunt unde trebuie. Mi-am dat seama că fac ceea ce îmi place. 

Reclamă

Reporter: Cum te-ai decis să te specializezi în chirurgie?

Cristina Tănase: În urma examenului de rezidențiat, eram la confeința online, unde trebuia să ne alegem specializarea. Eu eram decisă să merg pe partea de protetică, iar când a venit momentul să-mi aleg specializarea, am avut un moment de reținere, iar doamna și-a dat seama că nu sunt hotărâtă și mi-a zis să aleg a doua variantă, erau ultimele două secunde, a tăiat, a trecut chirurgie dento-alveolara și uite așa am ajuns la Târgu Mureș. Am lucrat la spitalul de urgență din Târgu Mureș și așa a început să-mi placă chirurgia. 

Reclamă

Reporter: Ce rol au avut părinții în cariera pe care ai ales să o urmezi?

Cristina Tănase: Și-au spus punctul de vedere, și-au dorit ce-i mai bun pentru copiii lor, alegerea a fost a noastră. Sunt foarte mulțumită de decizia luată, m-am descoperit pe mine, fac ceea ce-mi place.

Zâmbet de campioni pentru jucătorii de la FCSB

Cristina Tănase are grijă de zâmbetul fratelui său, dar și de cel al colegilor lui de la FCSB. Gigi Becali a fost și el îngrijit de sora lui Florin Tănase.

Reclamă 4 / 0/3

Reporter: Vin și fotbaliști la voi? 

Cristina Tănase: Au venit și de la FCSB, fotbaliști. Sunt campioni, trebuie să le facem zâmbet de campioni. Evident că-l îngrijesc și pe fratele meu, trebuie să am grijă de zâmbetul lui.

Reporter: Pe patronul de la FCSB l-ai îngrijit vreodată? 

Cristina Tănase: Da, ne-a făcut o vizită, l-am îngrijit!

Reporter: Cât de importantă este alimentația în păstrarea igenei orare? 

Cristina Tănase: Alimentația sănătoasă ne ajută să slăbim, ei, bine, alimentația influențează sănătatea orală. Alimentația este factorul care determină calitate structurii dentare. 

Florin Tănase și-a încurajat surorile să devină medici stomatologi

Cristina Tănase a dezvăluit faptul că a fost încurajată de fratele său să meargă pe acest drum.

Reclamă

Reporter: Fratele tău te-a încurajat să mergi pe acest drum? 

Cristina Tănase: Da, ne-a încurajat pe amândouă, atât pe mine, cât și pe sora mea. Tot timpul a fost alături de noi, să ne alegem ce ne dorim ca și specializare și ne-a susținut.

Cristina trăiește extrem de intens meciurile fratelui său.

Reporter: Cum este să fii sora unui fotbalist celebru?

Cristina Tănase: Este foarte frumos. Oriunde merg cu el, fiind căpitanul celei mai bune echipe din România, este admirat, poze.

Reporter: Te uiți la meciuri, cum trăiești meciurile lui? 

Cristina Tănase: Da, mă uit la fiecare meci! Înainte, mergeam de fiecare dată la meciuri, acum, cu această situație vizionăm la televizor. Suntem cele mai înfocate fane ale lui.

Gigi Becali a băgat milioane de euro într-o clinică ultramodernă

Sora lui Florin Tănase, Cristina, lucrează în clinica de stomatologie a patronului de la FCSB, dar Gigi Becali a investit milioane de euro în clinica sa, unde bolnavii de cancer au parte de un tratament unic în România.

Cristina Tănase: La noi în clinică este dezvoltată partea de medicină integrativă, mai ales pe partea oncologică, cu proceduri moderne, precum medicina hiperbară, care a luat mare amploare. Asta înseamnă oxigenarea suplimentară a organismului cu oxigen pur 100%, în interiorul unei camere presurizate, la o presiune atmosferică de trei ori mai mare. Acest oxigen suplimentar intră în celulele sanguine. Ajută puterea naturală a organismului de vindecare. Este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generaţie.

Reporter: Cristina, în afară de ce ai enumerat, ce alte terapii se mai fac aici?

Cristina Tănase: Electrochimioterapia este o procedură care se face în toată Europa. La noi, în România, este singurul centru. De asemenea, CTC, analiza celulelor tumorale circulante. Se face la noi în laborator, iar preţurile, în comparaţie cu alte centre din Europa sunt acceptabile. Este o investiţie foarte mare.

VIDEO cu reportajul realizat cu Dr. Cristina Tănase

AntenaSport a realizat un material cu sora lui Florin Tănase, Cristina, medic stomatolog, la clinica deținută de Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia
Echipa naţională • 26 mart., 23:54
Florin Tănase e gata de EURO 2024, după golul superb cu Columbia: „Vreau să fiu acolo şi să îi bucurăm pe români!”
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO
AntenaPLAY • 24 mart., 20:55
Florin Tănase le dă speranţe românilor cu mai puţin de 3 luni înainte de EURO: „Poţi bate pe oricine! Şi pe Belgia”
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România - Columbia!
AntenaPLAY • 24 mart., 15:15
Florin Tănase a acuzat probleme medicale înainte de România – Columbia! Ce a decis selecţionerul Edi Iordănescu în cazul lui
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”
Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: "Am o convenţie cu nea Gigi"
Liga 1 • 17 mart., 16:33
Florin Tănase a vorbit despre revenirea la FCSB: „Am o convenţie cu nea Gigi”