Închide meniul

VIDEO EXCLUSIV | Este avocat şi vrea să sară din mezosferă. "Singura mea fobie este frica de înălţime". Românul i-a pregătit o surpriză lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2021, 18:50

VIDEO EXCLUSIV | Este avocat şi vrea să sară din mezosferă. "Singura mea fobie este frica de înălţime". Românul i-a pregătit o surpriză lui Cristiano Ronaldo

"The Machine Man" vrea să bata noi recorduri

"The Machine Man" e supranumele românului care vrea să facă în fiecare lună câte un record mondial la înălţime. El a alergat pe bandă, a jucat fotbal, golf şi chiar a dansat Jerusalema pe o platformă atârnată de un balon cu aer cald, la 2.000 de metri înălţime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul care este la înălţime când bate recorduri 

"E o senzaţie de nedescris! Gândeşte-te că te afli între cer şi pământ, în nori, cu soarele în faţa ta şi tot cerul e al tău. 

Este vorba de 12 recorduri mondiale şi două recorduri FAI de mare înălţime. Îmi e şi frică, îmi e şi greu. În orice moment te poţi dezechilibra, în orice moment se poate întâmpla orice", a declarat românul.

Culmea, omul care oferă imagini incredibile deasupra norilor nu şi-a învins nici acum frica de înălţime!

Reclamă
"La început, nu mă gândeam la aşa ceva, era un vis nebunesc! Mi se părea chiar absurd. Singura mea fobie este frica de înălţime. La 4000 metri este numai andrenalină

The Machine Man demonstrează că totul e posibil. De profesie avocat, el a avut probleme grave de sănătate din cauza greutăţii. 

"140 au fost exact. Acum am aproape de 80 kg, dar am ajuns la 70 kg. Ăla a fost momentul zero, când am intrat într-o comă diabetică şi atunci am zis că trebuie să schimb tot!"

Românul vrea să spulbere şi recordul lui Felix Baumgartner, neamţul care a sărit de la 39.000 de metri. Doar trei oameni au aterizat din stratosferă.

"Toţi au sărit din stratosferă. Eu vreau să sar din mezosferă! Mezosfera incepe de la kilometrul 48", a transmis "The Machine Man".  

Reclamă 4 / 0/3

Familia nu are încotro şi îl sprijină în tot ceea ce face. "Cea care vine permanent cu mine şi care face acest sport cu mine este fetiţa mea", a precizat acesta.  

"The Machine Man" are o surpriză şi pentru Ronaldo.

"Eu lângă Ronaldo, iar Ronaldo va fi "on fire"! E ceva absolut fantastic, urmează să se monteze. Vom anunţa acest "Ronaldo on fire" în momentul în care va ajunge la borna pe care şi-a propus-o, să devină cel mai mare golgheter din istoria omenirii"
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și