Închide meniul

VIDEO | Imagini virale cu ursul "karatist" de la o Grădină Zoologică din Japonia. Se antrenează ca un adevărat ninja

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 12:34 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

VIDEO | Imagini virale cu ursul "karatist" de la o Grădină Zoologică din Japonia. Se antrenează ca un adevărat ninja

Captura Youtube

Astfe, vizitatorii au rămas uimiţă să vadă cu câtă pricepere mânuieşte ursul un nunceag. Internauţii nu s-au putut abţine, scrie Mediafax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Acesta este primul urs ninja. Se mişcă foarte bine", în timp ce un alt utilizator a scris: "Am râs copios când am văzut filmuleţul. La cât de bine se mişca, era sigur că, de fapt, este un bărbat costumat în urs". "Se antrenează pentru evadare", a comentat un alt fan. 

Video cu antrenamentul ursului

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea Vezi toate știrile
Citește și