Închide meniul

VIDEO | O vedetă, în mijlocul protestelor violente din SUA. A lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat căzut la pământ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 12:30

VIDEO | O vedetă, în mijlocul protestelor violente din SUA. A lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat căzut la pământ

Captură Twitter

Într-un clip publicat de americanii de la TMZ Sports, J.R Smith, fost campion NBA în 2016 cu Cleveland Cavaliers, coleg cu LeBron James, apare într-o ipostază şocantă. Acesta loveşte cu picioarele un bărbat căzut lângă o maşină. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, la un moment dat, victima a reuşit să se ridice, însă baschetbalistul nu s-a oprit. I-a mai aplicat lovituri şi cu pumnul. 

Înainte ca filmuleţul cu bătaia să fie făcut public, baschetbalistul a publicat un mesaj în care spunea că a bătut un alt bărbat în timpul protestelor violente din SUA.

"Unul dintre acești nenorociți de băieți albi nu știa unde merge și mi-a spart nenorocitul de geam de la mașină. Aici e zonă rezidențială, nu erau magazine de distrus pe aici. L-am urmărit și i-am dat-o. Nu știa ce geam a stricat”, a spus J.R Smith.

Video cu momentul violent

Reclamă

Cum a murit George Floyd

Imaginile în care acesta îl imploră pe poliţist să-l lase să respire, fără ca acesta să slăbească presiunea, au cutremurat America, iar oraşul Minneapolis, unde a avut loc incidentul, a devenit scena unor proteste violente.

George Floyd a murit luni în arest. A fost reţinut pentru că ar fi plătit cu o bancnotă falsă de 20 de dolari. După ce imaginile reţinerii au fost făcute publice, bărbatul a devenit imaginea luptei împotriva violenţei poliţiei.

Arestat, în trecut, pentru furt calificat, Floyd se mutase în Minneapolis în 2014 pentru a începe o viaţă nouă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și