Închide meniul

VIDEO | Un fost antrenor de fotbal, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani. "Înjura de Dinamo şi de mamă"

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 7:58

Reclamă
VIDEO | Un fost antrenor de fotbal, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani. "Înjura de Dinamo şi de mamă"

Captură Youtube

Un fost antrenor de fotbal a bătut un puştan de 15 ani

Rai a ajuns sub ancheta Poliţiei, după incidentul care a avut loc chiar lângă stadionul din oraş. Fostul tehnician l-a lovit în mai multe rânduri pe băiat, iar motivul este unul incredibil: puştiul, fan FCSB, l-ar fi provocat, înjurând-o pe Dinamo, echipa de suflet a bărbatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat de 56 de ani, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani

”Eu de 48 de ani țin cu Dinamo București. Cu acest copil am mai avut probleme. El m-a provocat. Striga după mine pe stradă m…e Dinamo, mă înjura de mamă. Eu am mai avut un conflict cu el, dar nu mi-am pus mintea atunci. Toată lumea mă cunoaște ce fel de om sunt. 

Acum l-am lovit părintește, dar până atunci m-a înjurat ca la ușa cortului. Am martori. Totul s-a întâmplat în afara stadionului. Am să merg mâine la poliție”, a spus Nicolae Rai, pentru sursa citată. 

În scandal a intervenit şi primarul oraşului: ”Azi, pe stadionul de fotbal din orașul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii și picioarele. Rog autoritățile competente să se autosesizeze de urgenţă și să dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulți copii au fost victima acestui individ!”, a scris primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.

Reclamă
Reclamă 4

Echipa din oraş, Minerul, a fost desfiinţată în 2017. Atunci, activa în Liga 4, Seria Sud din Maramureş. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și