Închide meniul

VIDEO | Un fost antrenor de fotbal, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani. "Înjura de Dinamo şi de mamă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 7:58

VIDEO | Un fost antrenor de fotbal, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani. "Înjura de Dinamo şi de mamă"

Captură Youtube

Un fost antrenor de fotbal a bătut un puştan de 15 ani

Rai a ajuns sub ancheta Poliţiei, după incidentul care a avut loc chiar lângă stadionul din oraş. Fostul tehnician l-a lovit în mai multe rânduri pe băiat, iar motivul este unul incredibil: puştiul, fan FCSB, l-ar fi provocat, înjurând-o pe Dinamo, echipa de suflet a bărbatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un bărbat de 56 de ani, filmat în timp ce bătea un adolescent de 15 ani

”Eu de 48 de ani țin cu Dinamo București. Cu acest copil am mai avut probleme. El m-a provocat. Striga după mine pe stradă m…e Dinamo, mă înjura de mamă. Eu am mai avut un conflict cu el, dar nu mi-am pus mintea atunci. Toată lumea mă cunoaște ce fel de om sunt. 

Acum l-am lovit părintește, dar până atunci m-a înjurat ca la ușa cortului. Am martori. Totul s-a întâmplat în afara stadionului. Am să merg mâine la poliție”, a spus Nicolae Rai, pentru sursa citată. 

În scandal a intervenit şi primarul oraşului: ”Azi, pe stadionul de fotbal din orașul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii și picioarele. Rog autoritățile competente să se autosesizeze de urgenţă și să dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulți copii au fost victima acestui individ!”, a scris primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.

Reclamă

Echipa din oraş, Minerul, a fost desfiinţată în 2017. Atunci, activa în Liga 4, Seria Sud din Maramureş. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și