Închide meniul

VIDEO | Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, agresat pe stradă! Cum a reacționat milionarul

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2020, 17:33 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
VIDEO | Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România, agresat pe stradă! Cum a reacționat milionarul

Florin Lovin, dezvăluiri uluitoare despre Ioan Niculae

Ioan Niculae/hepta

Acesta l-a agresat și pe Dumitru Dragomir acum câteva zile. Dacă fostul șef de la LPF a sărit la bătaie, finanțatorul celor de la Astra i-a dat replica foarte civilizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Niculae: ”Nu sunt pușlama ca tine”

Eu am muncit și tu ai stat pe stradă. Nu sunt pușlama ca tine. Eu mi-am văzut de treabă, de dimineața până noaptea și am muncit, tu ai stat pe stradă”, a reacționat Ioan Niculae.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și