Închide meniul
Foto

Viorel a confirmat despărţirea de nepoata lui Mircea Sandu, Andreea: „A fost un şoc, am băgat divorţ”! Ce reacţie a avut naşa cuplului, Anamaria Prodan

Reclamă

Publicat: 4 mai 2023, 14:29

Viorel a confirmat despărţirea de nepoata lui Mircea Sandu, Andreea: „A fost un şoc, am băgat divorţ”! Ce reacţie a avut naşa cuplului, Anamaria Prodan

Viorel a confirmat despărţirea de nepoata lui Mircea Sandu, Andreea

Andreea şi Viorel la nuntă, alături de naşii lor, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Viorel Bogăţeanu a confirmat despărţirea de nepoata lui Mircea Sandu, Andreea. Interpretul de muzică populară a dezvăluit că el este cel care a iniţiat acţiunea de divorţ, în urma unor lucruri pe care le-a aflat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel a subliniat că ce a aflat i-a produs un şoc.

Viorel a confirmat despărţirea de nepoata lui Mircea Sandu, Andreea

E o dimineaţă mai întunecată, dar asta este, viaţa merge înainte, cu bune, cu rele.

A fost un şoc pentru mine, dar încerc să merg mai departe. O las aşa, să creadă lumea că sunt eu vinovat, dar nu e aşa.

Eu am iniţiat divorţul. Multe nu pot să spun. Pe Andreea o respect în continuare.

Reclamă

Mai multe, e vorba de mai multe situaţii, care într-o zi o să iasă la iveală. Nu vreau ca lumea să creadă că eu sunt oaia neagră.

Nu ştiu de problemele de sănătate ale Andreei, pare că nu vrea să vorbească (n.r.: cu presa).

Sunt câteva şocuri pentru mine… Nu aş fi crezut niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-au auzit urechile ceva ce n-am crezut niciodată. Eu niciodată n-am vorbit fără dovezi. Am aflat ceva de nu am stat prea bine pe picioare. M-am ţinut bine să nu cad.

Relaţia s-a deteriorat. Încerc să merg mai departe cu muzica.

Agresiuni nu au fost. Nu prea mă mai simţeam bărbat. Eu am avut nişte dubii. Eu când am avut aceste dubii am scormonit puţin şi atunci…”, a declarat Viorel Bogăţeanu pentru spynews.ro.

Ce reacţie a avut Anamaria Prodan când a aflat de despărţirea finilor ei

Anamaria Prodan a încercat să îi împace pe cei doi, dar Viorel spune că nu din punctul lui de vedere nu mai sunt şanse.

M-a sunat naşa (n.r.: Anamaria Prodan), i-am explicat cum stă treaba. Naşa m-a înţeles. A încercat să ne împace, foarte mult. Din partea mea nu cred că mai există vreo şansă de împăcare că mi-aş călca pe demnitatea de bărbat şi pe orgoliul meu şi nu pot. La mine în familie s-a respectat chestia asta, s-a greşit, s-a greşit…

Am băgat acţiune de divorţ. Am fost la notar, am plecat de acasă cu acordeonul meu şi cu ţoalele mele. Ceasurile sunt ale mele. Finalul e destul de trist, dar viaţa merge înainte.

(n.r.: Andreea) A încercat (n.r.: să îl împace), dar eu nu mă mai uit înapoi. S-a greşit… pentru mine cel mai puternic om din lumea asta e cel care recunoaşte greşeala”, a mai declarat Viorel Bogăţeanu pentru sursa citată.

Reclamă

Nepoata lui Mircea Sandu, Andreea, divorţează!

Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, divorţează de cel care i-a fost alături în ultimii 7 ani, Viorel.

Înainte de a se mărita cu Viorel, Andreei îi muriseră doi logodnici înainte de nuntă.

Şi Viorel avea probleme de sănătate atunci când cei doi s-au cuplat.

Andreea i-a salvat viaţa interpretului de muzică populară atunci când l-a dus la doctor după ce s-au cunoscut.

Andreea i-a salvat viaţa lui Viorel!

Andreea Lege, nepoata lui Mircea Sandu, povestea în urmă cu ceva timp cum i-a salvat viaţa lui Viorel.

Primul lucru pe care l-am făcut după ce l-am cunoscut a fost să-l duc la medic, la un control general. În momentul în care ne-am dus la neurolog, medicul i-a spus: ‘Doamna aceasta e îngerul dumneavoastră păzitor. Dacă nu vă aducea, vă mai dădeam 3 luni de trăit’. Am încremenit când am auzit astfel de vești… nu-mi venea să cred. Viorel avea o venă foarte atrofiată, o venă care-i oxigena creierul. Am urmat 2 ani de tratament zilnic, repaus pentru el, rugăciuni, speranța că se va face bine. Au fost 2 ani de teamă să nu se întâmple ceva cu el, însă Bunul Dumnezeu ne-a ajutat și s-a vindecat”, povestea nepoata lui Mircea Sandu.

Anterior, Andreea Lege a fost lovită cumplit de soartă. Şi primul logodnic, şi al doilea au decedat înainte de nuntă.

După o relație de 5 ani, am decis să mă căsătoresc… însă, înainte cu 4 luni de eveniment, prietenul meu a decedat la 34 de ani, a făcut stop cardiac. Eram în Barcelona, într-un infotrip, cu o colegă, trebuia să stau 10 zile. Însă a două zi am căpătat un virus și a trebuit să-mi modific returul. Am ajuns acasă și seara am aflat că prietenul meu a murit. Iar asta nu e tot„, mărturisea Andreea Lege.

„După a două relație, de 7 ani, ne pregăteam de nuntă și înainte cu 2 luni de eveniment iubitul a decedat, a făcut stop cardiac, având 27 de ani la momentul respectiv. Decesul a survenit chiar lângă mine, în dormitor, în brațele tatălui meu, care încerca din răsputeri să-l readucă la viață, fără rezultat însă”, mai povestea nepoata lui Mircea Sandu pentru click.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și