Închide meniul

Viorel Cataramă a dezvăluit ce temperatură a avut după ce s-a îmbrăţişat cu oameni infectaţi cu coronavirus

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 15:14

Reclamă
Viorel Cataramă a dezvăluit ce temperatură a avut după ce s-a îmbrăţişat cu oameni infectaţi cu coronavirus

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Viorel Cataramă a făcut dezvăluiri

Cataramă recunoaşte că după ce a luat contact cu oamenii infectaţi a avut unele simptome specifice coronaviruslui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Simptomele au fost adevărate. A fost o temperatură de 37,1. Am simţit o apăsare în piept. Am simţit că respir mai greu. E posibil să fie pshic.

Nu m-am certat cu soţia mea. A fost vorba de o fetiţă de 4 ani care nu poate fi controlată. Îmi iubesc copiii. Fetiţa nu realizează această chestiune. Băiatul meu m-a susţinut. Soţia mea nu a fost de acord cu ce am făcut. Dar am discutat. Suntem o familie, trăim în anormalitate. Nu ne mai îmbrăţişăm", a spus Viorel Cataramă pentru Mediafax. 

Viorel Cataramă a fost în carantină, după ce a fost într-un focar de Covid-19 din România

Am fost în localitatea Bărbuleşti din judeţul Ialomiţa, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrăţişat cu mai mulţi cetăţeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă. Am ferma convingere că nu voi păţi nimic şi voi putea demonstra că falimentarea României şi suprimarea drepturilor şi libertăţilor noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovaţi vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu!”, anunţa, în acel moment, Viorel Cataramă pe Facebook.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:50

LIVE SCOREFenerbahce şi Rangers joacă ACUM, în Europa League! Tottenham – Qarabag şi Ajax – Beşiktaş (22:00)

20:39

FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”

20:34

VideoJucătorii de naţională ai lui Mircea Lucescu joacă tare în Liga Punctelor! Ianis Hagi: „Susţineţi viitorii campioni ai României!”

20:26

„Un plângăcios” Ciprian Marica, declaraţii dure despre Darius Olaru! Ce spune despre un transfer de la FCSB: „Se vaită, e fragil”

20:24

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului, pentru meciul cu RFS! Vedeta lăsată pe bancă: „Nu trebuie să-l vadă Europa!”

19:53

Asociația de Fotbal a Municipiului București a fost radiată de instanţă! Reacţia lui Adrian Mititelu: „Nu mai e o glumă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și