Închide meniul

Viorel Cataramă acuză simptome de Covid-19 după ce s-a îmbrățișat cu un om bolnav de coronavirus. ”Mi-a crescut temperatura”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 15:15

Viorel Cataramă acuză simptome de Covid-19 după ce s-a îmbrățișat cu un om bolnav de coronavirus. ”Mi-a crescut temperatura”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Viorel Cataramă ar putea avea Covid-19

”Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu m-am testat. Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic”, a spus Cataramă, la Antena3.

Cataramă a ajuns în comuna Bărbulești, Ialomița, cu mașina, iar omului de afaceri i s-a întocmit un dosar penal. 

Soția lui Cataramă, doctorul Adina Alberts, a plecat de acasă cu câteva zile în urmă

Cu câteva zile în urmă, soția lui Cataramă, doctorul Adina Alberts, a luat decizia de a pleca de acasă, împreună cu fetița celor doi.

”Soţia mea a avut o părere opusă. Soţia mea este medic. Soţia mea priveşte problema din punct de vedere medical. Eu i-am explicat care sunt riscurile din punctul meu de vedere şi ce urmăresc să fac.

Reclamă

Într-o familie nu e obligatoriu să ai întotdeauna acelaşi punct de vedere. Ştiţi că sunt familii în care unul votează un partid, altul alt partid şi sunt şi scandaluri pe tema aceasta. Deci soţia mea nu a fost de acord, dar nu mi-a adus argumente de natură să mă întoarcă din intenţia mea”, a spus Cataramă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și