Închide meniul

Viorel Cataramă acuză simptome de Covid-19 după ce s-a îmbrățișat cu un om bolnav de coronavirus. ”Mi-a crescut temperatura”

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 15:15

Viorel Cataramă acuză simptome de Covid-19 după ce s-a îmbrățișat cu un om bolnav de coronavirus. ”Mi-a crescut temperatura”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Viorel Cataramă ar putea avea Covid-19

  • Viorel Cataramă a îmbrățișat un om infectat cu Covid-19
  • Omului de afaceri i s-a întocmit un dosar penal
  • Soția lui Cataramă s-a despărțit temporar de acesta

”Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu m-am testat. Eu sunt un patriot care-și riscă viața pentru ca țara lui să nu falimenteze și pentru ca drepturile și libertățile fundamentale să nu fie suspendate. M-am dus acolo ca să demonstrez că nu voi păți nimic”, a spus Cataramă, la Antena3.

Cataramă a ajuns în comuna Bărbulești, Ialomița, cu mașina, iar omului de afaceri i s-a întocmit un dosar penal. 

Reclamă

Soția lui Cataramă, doctorul Adina Alberts, a plecat de acasă cu câteva zile în urmă

Cu câteva zile în urmă, soția lui Cataramă, doctorul Adina Alberts, a luat decizia de a pleca de acasă, împreună cu fetița celor doi.

”Soţia mea a avut o părere opusă. Soţia mea este medic. Soţia mea priveşte problema din punct de vedere medical. Eu i-am explicat care sunt riscurile din punctul meu de vedere şi ce urmăresc să fac.

Reclamă

Într-o familie nu e obligatoriu să ai întotdeauna acelaşi punct de vedere. Ştiţi că sunt familii în care unul votează un partid, altul alt partid şi sunt şi scandaluri pe tema aceasta. Deci soţia mea nu a fost de acord, dar nu mi-a adus argumente de natură să mă întoarcă din intenţia mea”, a spus Cataramă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
Edi Iordănescu, nervos în timpul unui meci
Echipa naţională • 27 mart., 18:14
S-a confirmat! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel. Şase jucători sunt OUT. Anunţul FRF