Închide meniul

Viorel Cataramă, dialog uluitor cu o stewardesă: "I-am comunicat că mănânc mai încet!"

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 11:00 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Reclamă
Viorel Cataramă, dialog uluitor cu o stewardesă: "I-am comunicat că mănânc mai încet!"

MMA / F.F. via Hepta

Viorel Cataramă

Cunoscut ca un contestatar al măsurilor impuse de autorităţi, omul de afaceri a avut o incredibilă şi în avion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La urcarea în avion, stewardesa le-a recomandat pasagerilor că trebuie să poarte mască în timpul zborului şi să o dea jos doar în momentul în care mănâncă. Cataramă a dat o explicaţie incredibilă pentru a evita să poarte masca de protecţie. 

"MASCA (de protectie), sursă de bună dispoziţie! Am plecat într-o scurtă vacanță în Grecia. Am zburat cu Aegean Air pentru că zborul Tarom a fost anulat. La urcarea în avion, însoțitoarea de bord ne-a recomandat politicos să purtăm măști, cabina la care zburam fiind ocupată la capacitate. În timpul zborului ni s-a servit masa, evident am fost sfătuiți să dăm măștile jos cât mâncăm.

O bagheta magică a făcut ca virusul să dispară din cabină pe timpul servirii mesei! Eu i-am comunicat stewardesei că mănânc mai încet; am început la București, am terminat la Atena! Când aceiași bagheta magică a readus virusul, eram deja la destinație! A fost bună dispoziție, lumea era relaxată; aproape nimeni nu mai crede că virusul este atât de periculos pe cât ni se spune! Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic, când virusul apare sau dispare după cum hotărăsc specialiștii cu bagheta lor magică!", a scris Cataramă pe Facebook. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și