Închide meniul

Vitali Klitschko a anunțat bilanțul victimelor din Kiev, după invazia Rusiei în Ucraina

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 martie 2022, 9:13

Vitali Klitschko a anunțat bilanțul victimelor din Kiev, după invazia Rusiei în Ucraina

Vitali Klitschko a anunțat bilanțul victimelor din Kiev

Hepta

Vitali Klitschko a anunțat care sunt urmările dezastrului de la Kiev, după ce armata lui Vladimir Putin a invadat Ucraina. Patru copii au fost omorâți, susține primarul din Kiev, care are un mesaj clar pentru atacatori: ”Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Kiev se află sub atacurile cu rachete. Până în ziua de azi, 29 martie, aproape 90 de clădiri de birouri și 10 locuințe au fost făcute praf. Rachetele rusești au bombardat și 12 școli și șase grădinițe.

81 de civili, între care patru copii, au murit, de la începutul invaziei rusești în Kiev. 337 de oameni, între care 18 copii, au fost răniți. Așa ceva nu vom uita și nu vom ierta!”, a spus primarul orașului Kiev, citat de wiadomosci.wp.pl.

Vitali Klitschko: Kiev era pregătit pentru atacurile Rusiei

Vitali Klitschko susține că orașul său era pregătit pentru invazia rușilor, chiar dacă multă lume nu a crezut că e posibil așa ceva. Cel puțin până pe 24 februarie, când Vladimir Putin a anunțat atacul asupra Ucrainei.

”Pentru mine, ca primar al Kiev-ului, pregătirile pentru invazia rușilor au început cu mult timp înainte. Ne-am pregătit pentru ce era mai rău, ceea ce, din păcate, se întâmplă acum. Am încurajat oamenii din Kiev să intre în Forțele de Apărare Teritorială. Am pregătit facilități pentru situații critice, pentru a fi capabili să lucrăm în astfel de condiții.

Reclamă

Acesta este motivul pentru care Kiev încă funcționează. Transportul public, chiar dacă limitat, funcționează. Centrul unde s-au strâns ajutoarele umanitare sunt de folos pentru cetățenii din Kiev, dar și ai altor orașe care au nevoie”, a mai spus Vitali Klitschko.

O delegaţie ucraineană a sosit la Istanbul, pentru discuţii de pace cu partea rusească

O delegaţie ucraineană a sosit, marţi, la Istanbul, Turcia, pentru discuţii de pace cu omologii lor ruşi, transmite BBC. Discuţiile faţă în faţă, primele în mai mult de două săptămâni, vor fi găzduite de preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan. Întâlnirea este programată să înceapă marţi la ora locală 10:00 (07:00 GMT).

Delegaţia este condusă de ministrul apărării al Ucrainei, Oleksii Reznikov, precum şi de Mihail Podolyak, şeful biroului preşedintelui.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și