Închide meniul
Foto

Vitali Klitschko, anunț cu care îi dă fiori lui Vladimir Putin: „Am rupt planurile barbarilor ruși!”

Reclamă

Publicat: 24 mai 2022, 17:22

Vitali Klitschko, anunț cu care îi dă fiori lui Vladimir Putin: „Am rupt planurile barbarilor ruși!”

Vitali Klitschko, anunțul care îi dă fiori lui Vladimir Putin

Vitali Klitschko este primarul Kievului / Colaj Profimediaimages

Vitali Klitschko a făcut anunțul care îi dă fiori lui Vladimir Putin. Primarul capitalei Ucrainei a avut un mesaj emoționant pentru locuitorii Kievului în ziua în care s-au împlinit trei luni de la războiul declanșat de președintele Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare campion din ring i-a felicitat pe conaționali pentru modul în care au reușit să reziste în fața militarilor ruși. Vitali Klitschko este mulțumit că planurile lui Putin au fost date peste cap.

Vitali Klitschko, anunțul care îi dă fiori lui Vladimir Putin

Primarul Kievului a lansat însă un avertisment. A transmis că nu e momentul ca locuitorii capitalei să se relaxeze și anunță că războiul e departe de a fi încheiat.

Prieteni! Acum trei luni ne-am trezit cu toții la o nouă realitate. Teribil, dureros și dificil. Au încercat să asalteze și să cucerească capitala (n.r. militarii ruși). Împreună – fiecare făcându-și treaba lui – am rupt planurile barbarilor ruși!

Datorită forțelor noastre armate, voluntarilor, apărării teritoriale, Kievul a supraviețuit. Inamicul a fost alungat din capitală. Dar lupta eroică a poporului ucrainean împotriva invadatorilor ruși, care au venit pe pământul nostru, continuă.

Reclamă

Astăzi nu este momentul să te relaxezi. Înțelegem că ne așteaptă vremuri grele. Și multe alte încercări vor trebui să treacă, multe provocări vor trebui depășite. Dar, împreună, vom rezista și vom câștiga! Glorie Ucrainei! Slavă eroilor ei!”, a fost mesajul postat de Vitali Klitschko pe rețelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Reclamă 4 / 0/3

Rusia a trimis mii de militari în Ucraina în 24 februarie pentru ceea ce ea numeşte o „operaţie specială” de demilitarizare a vecinului său şi a dezrădăcinării naţionaliştilor periculoşi – afirmaţii respinse de Kiev şi de ţările occidentale ca pretexte false pentru acapararea de pământ.

În ultimele săptămâni, militarii ruşi au încercat să încercuiască forţele ucrainene şi să ocupe complet Lugansk şi Doneţk, provinciile care alcătuiesc regiunea Donbas, unde Moscova se bazează pe luptători separatişti, anunță news.ro.

Jurnaliștii de la Forbes estimează că trupele lui Vladimir Putin au suferit, în Ucraina, pierderi de echipament militar în valoare de 13 miliarde de dolari.

Vladimir Klitschko, avertisment devastator pentru militarii ruşi

Fostul campion mondial la categoria grea, Vladimir Klitschko, i-a avertizat pe militarii ruşi că vor plăti pentru toate atrocităţile comise.

Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este primarul Kievului, anunţă că este pregătit dosarul care va fi trimis la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Fostul mare boxer, în vârstă de 46 de ani, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o „operaţiune specială”, cum a spus Vladimir Putin, ci un genocid.

Bombardamentele, violul, torturarea și asasinarea populației civile…. toate acestea au un nume: genocid. Avem numele și prenumele acestor călăi din Rusia și cine le-a comandat!
Toate documentele vor fi trimise la curtea internațională și judecătorii vor lua decizii!„, a transmis Vladimir Klitschko pe contul său de Twitter.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și