Close

Vladimir Klitschko, avertisment devastator pentru militarii ruşi: „Avem numele şi prenumele acestor călăi!”

Publicat: 1 mai 2022, 21:03

Vladimir Klitschko a avut o nouă reacţie pe reţelele sociale, la mai bine de două luni după startul războiului din Ucraina. Fostul campion mondial la categoria grea i-a avertizat pe militarii ruşi că vor plăti pentru toate atrocităţile comise.

Reclamă
Vladimir Klitschko este fratele lui Vitali Klitschko

Profimedia Images

Fratele lui Vitali Klitschko, cel care este primarul Kievului, anunţă că este pregătit dosarul care va fi trimis la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. Fostul mare boxer, în vârstă de 46 de ani, a ţinut să precizeze că nu este vorba de o „operaţiune specială”, cum a spus Vladimir Putin, ci un genocid.

Reclamă

Vladimir Klitschko, avertisment pentru militarii ruşi

Bombardamentele, violul, torturarea și asasinarea populației civile…. toate acestea au un nume: genocid.
Avem numele și prenumele acestor călăi din Rusia și cine le-a comandat!

Toate documentele vor fi trimise la curtea internațională și judecătorii vor lua decizii!„, a transmis Vladimir Klitschko pe contul său de Twitter.

Bombing, raping, torturing and targeted murdering of the civilian population.
This has a name: genocide.
There are first and last names of these executioners from Russia and who’s ordered it!
All documented at the international court and justices will accrue!
— Klitschko (@Klitschko) April 30, 2022

Vitali a anunţat câţi bani a pierdut Kievul pe durata războiului

Vitali Klitschko a scris istorie în ringul de box şi acum se luptă pentru apărarea Ucrainei. Primarul din Kiev trece prin clipe teribile încă din momentul în care Vladimir Putin a declanşat războiul.

Reclamă

Joi seară au fost noi bombardamente în capitala Ucrainei, pentru prima dată de la jumătatea lunii aprilie. O rachetă a lovit etajele inferioare ale unei clădiri rezidenţiale de 25 de etaje, rănind cel puţin 10 persoane.

Cât vă va costa să reconstruiţi Kievul?„, a fost întrebarea care i-a fost pusă lui Vitali într-o intervenţie la Bloomberg. Vitali Klitschko, din Kiev, a avut un răspuns terifiant.

Impactul din acest moment este uriaş pentru economia noastră. Sunt oameni care au rămas fără locuri de muncă. Sunt mai bine de 200 de clădiri pur şi simplu distruse. Ei au distrus toată infrastructura. Nu cred că este vorba de foarte mulţi bani ca să reconstruim clădirile, ar fi în jur de 100 de milioane de dolari americani. Dar am pierdut bani la bugetul oraşului. Credem că este vorba de 1-1.5 miliarde de dolari americani, bani care nu au mai intrat în bugetul Kievului.

V-am spus care sunt cifrele acum. Nu ştim cât va mai dura războiul şi cât va costa în următoarele luni, sau poate ani!„, a declarat Vitali Klitschko.

Fostul mare campion la categoria grea anunţă că ruşii nu au milă de civili şi că nu există nicio regulă în acest război.

Nu poate fi comparată situaţia din Ucraina cu cea din sport. În sport există reguli clare. Dacă le încalci, vei fi descalificat. Toată lumea vede că în acest război nu există nicio regulă. Economia Ucrainei este distrusă, este o dramă uriaşă în toată ţara… pentru toţi cei 40 milioane de locuitori. Sunt milioane de refugiaţi care încearcă să îşi găsească o casă.

În fiecare zi mor oameni, civili! Acest război este fără sens, e un genocid al populaţiei din Ucraina„, a mai spus Vitali Klitschko din Kiev.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
18:47 Mihai Stoica a anunţat revenirea unui jucător în lotul FCSB-ului, după aproape doi ani de absenţă: „Sper să se antreneze cu echipa!” 18:21 FotoAnamaria Prodan a şocat pe toată lumea, la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf şi i-a învineţit ochiul 18:10 Sold – out la România – Bosnia! Fanii iau cu asalt arena din Giuleşti, pentru ultimul meci al „tricolorilor” din Liga Naţiunilor 17:36 FotoPrima imagine cu ochiul vânăt al lui Laurenţiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan. Urmele loviturilor se văd pe faţa bărbatului 17:26 Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România – Bosnia: „Nu este nimic roz la echipa naţională” 17:08 NEWS ALERTEchipajul feminin de 8+1 al României a câştigat titlul mondial. Simona Radiş, două medalii de aur într-o singură zi 17:00 Rapid a învins-o pe Kastamonu, în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României a egalat liderul grupei 16:30 LIVE BLOG | Istvan Kovacs va arbitra meciul serii, Danemarca – Franţa. Olanda – Belgia şi Austria – Croaţia, alte dueluri tari din Liga Naţiunilor 16:04 Georgina Rodriguez a vorbit despre drama trăită alături de Cristiano Ronaldo: „O mare parte a inimii mele s-a rupt!” 15:18 NEWS ALERTSimona Radiş şi Ancuţa Bodnar au devenit campioane mondiale la dublu vâsle feminin! Bodnar a luat aurul chiar de ziua ei. O nouă medalie de aur pentru România
Pe același subiect
Huiduieli în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a, înainte de Scoția - Ucraina
Liga Naţiunilor • 21 sept., 23:02
Huiduieli în masă în timpul minutului de reculegere pentru Regina Elisabeta a II-a! Scene tulburătoare înainte de Scoția – Ucraina
Campionatul Mondial 2022 • 21 sept., 11:42
Robert Lewandowski va purta o banderolă în culorile Ucrainei la Cupa Mondială! Gest uriaş al starului Barcelonei
Mircea Lucescu
Fotbal extern • 16 sept., 15:18
Motivul pentru care Mircea Lucescu nu pleacă de la Dinamo Kiev. Anunţul făcut la revenirea în România: „E uşor să renunţi!”
Close