Închide meniul

Vitali Klitschko, anunț terifiant pentru români. „Rușii vor bate și la ușa voastră!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2022, 21:29

Vitali Klitschko, anunț terifiant pentru români. „Rușii vor bate și la ușa voastră!

Vitali Klitschko e primarul din Kiev

Profimedia

Vitali Klitschko i-a avertizat pe români că Vladimir Putin poate să înceapă o invazie și pe teritoriul României. Primarul din Kiev a anunțat că Ucraina e doar începutul din planul pus la cale de președintele Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vitali Klitschko și-a pus dorința de Paște. Fostul campion mondial la box vrea să fie pace în Europa. Acesta a făcut apel la ajutor, ca nu cumva războiul să depășească granițele Ucrainei.

Vitali Klitschko, anunț pentru români

„Avem, cu siguranţă, nevoie de ajutorul aliaţilor şi partenerilor noştri, printre care se numără şi România. Vă rugăm să continuaţi să ne ajutaţi, în diferite etape, cu ajutor umanitarm ajutor militar şi cu sancţiuni. Cu izolarea economiei Rusiei.

Pace în Europa. Aceasta este cea mai mare şi simplă dorinţă pe care aş putea să o am. Dacă nu vom reuşi să oprim armata rusă şi războiul din Ucraina, vor bate şi la uşa voastră. Aşa cum a anunţat propaganda rusă deja, Ucraina este doar începutul”, a spus Vitali Klitschko, potrivit primatv.ro.

Klitschko: „Capitala trebuie să fie pregătită pentru apărare!”

Trupele lui Vladimir Putin s-au retras din apropierea Capitalei şi par a se regrupa în estul Ucrainei, dar Vitali anunţă că situaţia s-a putea schimba chiar în următoarele zile. Mesajul său a fost extrem de puternic şi se fac pregătiri pentru a respinge un nou atac al ruşilor.

Reclamă

„Prieteni! Faptul că inamicul s-a retras de la Kiev nu înseamnă că a renunțat la dorința de a captura capitala. Prin urmare, următoarea încercare a orcilor de a lua Kievul în 2 zile nu poate fi exclusă. Iar capitala trebuie să fie în continuare pregătită pentru apărare.

Ocupanții continuă să comită atrocități și genocid împotriva poporului ucrainean, în regiunile pe care le-au invadat„, a transmis Vitali Klitschko, în plin război în Ucraina potrivit sport.ua.

Rușii au cucerit Mariupol

Rusia a afirmat că a cucerit cea mai mare parte din orașul Mariupol. Zelenski a declarat că 120.000 de civili au fost blocați joi când au vrut să părăsească orașul asediat din sudul țării, scrie Sky News. Orașul s-a confruntat cu cele mai grave bombardamente rusești de la izbucnirea războiului și mii de oameni s-au temut că vor muri.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimii luptători ucraineni rămaşi, adăpostiţi în combinatul siderurgic Azovstal, refuză să se predea, cerând comunităţii internaţionale „garanţii de securitate” pentru a se retrage. Câteva sute de civili, lipsiţi de hrană şi apă, s-au adăpostit acolo împreună cu batalionul 36 al armatei ucrainene şi batalionul Azov, ultimele două unităţi de luptă din Mariupol, potrivit autorităţilor ucrainene.

Recomandări
  • Vitali Klitschko, anunț terifiant pentru români
  • Primarul din Kiev a avertizat că Putin poate invada România

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și