Închide meniul
Foto

Alina Kabaeva, prima apariție după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina! Unde a fost surprinsă presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2022, 19:57

Alina Kabaeva, prima apariție după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina! Unde a fost surprinsă presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Profimediaimages

Alina Kabaeva (38 de ani), presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a avut prima apariție după izbucnirea războiului din Ucraina. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, cu care președintele Rusiei ar avea 4 copii, a fost surprinsă la Moscova, la un antrenament de gimnastică ritmică pentru juniori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Kabaeva a fost văzută în premieră după ce Rusia a început războiul în Ucraina. Presupusa amantă a lui Vladimir Putin a participat la un antrenament de gimnastică ritmică pentru juniori. Evenimentul a avut loc la Moscova, pe VTB Arena, anunță Daily Mail.

Alina Kabaeva, prima apariție după declanșarea războiului din Ucraina. Unde a fost surprinsă presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Potrivit publicației din Anglia, Kabaeva va merge sâmbătă la Festivalul Alina, care are scop caritabil.

A fost prima apariție a rusoaicei după ce armata lui Vladimir Putin a declanșat bombardamentele pe teritoriul Ucrainei. Recent, în presa internațională s-a scris că liderul de la Kremlin ar fi ascuns-o pe presupusa sa amantă într-un buncăr din Elveția, împreună cu cei 4 copii pe care Putin nu i-a recunoscut niciodată oficial.

Noile poze cu Alina Kabaeva au atras suspiciuni mari în presa internațională, datorită aspectului ei. Mai precis, revista Cosmopolitan Russia a observat ceva schimbat la fața fostei gimnaste.

Reclamă

„Ceva s-a schimbat cu adevărat la faţa lui Kabaeva… legendara sportivă este vizibil mai frumoasă.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase şi secretoase femei din ţara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în spațiul public, nu apare pe reţelele sociale şi nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în magazine.”, a notat revista Cosmopolitan.

Cum a atras atenția Kabaeva, la prima apariție după ce Vladimir Putin a început invazia în Ucraina

Jurnaliștii ruși n-au scris nimic despre presupusa relație a Alinei cu Vladimir Putin, pentru a păstra cenzura impusă de președintele Rusiei în presa din țară.

Reclamă 4 / 0/3

Și canalul de telegram Tol’ko Nikomu a vorbit despre apariția fostei campioane olimpice la gimnastică ritmică. Sursa respectivă a adus în discuție „mâna cosmeticianului”, referitor la aspectul femeii de 38 de ani. În plus, pe degetul Alinei Kabaeva a fost observată și o verighetă.

„O nouă apariţie rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer şi este din nou văzută cu o verighetă. Şi da, mâna cosmeticianului familiei este destul de vizibilă.”, a scris Tol’ko Nikomu.

Supranumită în trecut „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, Alina Kabaeva a câștigat două medalii olimpice la gimnastică ritmică, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

Ca urmare a zvonurilor cum că Alina Kabaeva s-ar ascunde în Elveția, cetățenii din Rusia, Belarus și Ucraina au lansat o petiție, în urmă cu două săptămâni, prin care au cerut autorităților să o exileze din țară și să o deporteze înapoi în Rusia. Până acum, petiția a adunat peste 73.500 de semnături.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și