Foto

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk! Ce a putut să scrie ucraineanca despre liderul de la Kremlin

De Antena Sport
Publicat: 23 mai 2022, 18:52

Vladimir Putin a fost umilit de soția lui Oleksandr Usyk. Ekaterina Usyk a postat un mesaj acid pe rețelele sociale, referitor la planul inițial de atac al lui Vladimir Putin, pe teritoriul Ucrainei.

Reclamă
Vladimir Putin, președintele Rusiei

Vladimir Putin, președintele Rusiei / Profimedia

De la începutul războiului din Ucraina, Ekaterina Usyk, soția lui Oleksandr Usyk, a avut mai multe reacții tranșante la adresa rușilor.

Reclamă

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk! Ce a putut să scrie ucraineanca despre liderul de la Kremlin

În una dintre ultimele sale postări din mediul online, soția campionului mondial din box a publicat o fotografie cu planul inițial al lui Vladimir Putin, de dinaintea războiului. Potrivit pozei respective, liderul de la Kremlin voia să împartă teritoriul actual al Ucrainei între Rusia, Polonia, Ungaria și România.

Armata Ucrainei continuă să reziste eroic în fața bombardamentelor rușilor, în a 89-a zi de război. Ekaterina Usyk s-a amuzat pe seama lui Vladimir Putin și a planului său din luna februarie, spunând că va urma o răsturnare de situație. Postarea respectivă a devenit virală extrem de repede, fiind preluată și de presa din Ucraina.

„Cumva, n-a funcționat (n.r. – planul lui Vladimir Putin). Cred că povestea se va schimba și va trebui să împărțim noi Rusia”, a scris Ekaterina Usyk, pe contul de Instagram, citată de sport.ua, alături de fotografia cu planul președintelui Rusiei.

Reclamă
Mesajul postat de Ekaterina Usyk
Ekaterina Usyk a avut un mesaj tranșant la adresa lui Vladimir Putin / sport.ua

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre soldații ruși uciși în război

Ekaterina Usyk, soţia puglistului ucrainean Oleksandr Usyk, nu îşi poate reveni din şocul provocat de invazia ruşilor în Ucraina. Recent, soția campionului mondial a postat o fotografie terifiantă cu soldați ruși din ”Regimentul Nemuritor” decedați pe câmpul de luptă.

Rusia a celebrat pe 9 mai victoria împotriva Germaniei Naziste, prin organizarea unei parade militare urmată de un aşa-numit marş al ”Regimentul Nemuritor”, pentru a aduce un omagiu soldaților care și-au pierdut viața în război.

Soția lui Usyk a distribuit o fotografie a unei gropi de gunoi în care se aflau mai multe fotografii cu soldați decedați din ”Regimentul Nemuritor”.

„Și aici sunt consecințele „Regimentului Nemuritor” la care oamenii au fost conduși pentru 15 ruble”, a scris Ekaterina pe Instagram.

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre ”Regimentul Nemuritor”

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au mai trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin.

Ekaterina Usyk duce un adevărat „război” pe reţelele de socializare cu ruşii invadatori. Aceasta postează aproape non-stop mesaje pe reţelele de socializare, prin care cere ca războiul să înceteze.

„Stop, războiului” – este cel mai direct mesaj postat de Ekaterina Usyk. De asemenea, la secţiunea story de pe Instagram, soţia lui Oleksandr Usyk a publicat imagini cu Ucraina înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de invazie.

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:25 Gabriel Tamaş, replică virală: „Nici când eram mic nu am băut apă plată!” 22:09 Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a „distrus-o” pe Badosa: „S-a plimbat năucită pe terne, aştepta să piardă!” 22:07 Răzvan Lucescu, anunţ şoc! Antrenorul lui PAOK e cu gândul la retragere: „Îmbătrânesc şi mă gândesc serios să mă opresc!” 21:52 VIDEONana Boateng, pregătit înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Toţi suntem gata” 21:50 VIDEODan Petrescu, discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj: „Putem să şi pierdem!” „Bursucul” a făcut iar praf fotbalul românesc: „Uităm unde suntem!” 21:39 VideoBănel Nicoliţă, amintiri senzaţionale înainte să facă show la Splash! Dialog fabulos cu fraţii săi: „‘Aruncă-te!’ / ‘Nu, nu mă arunc!'” 21:00 Wimbledon 2022 | Simona Halep, lăudată în presa internaţională după prestaţia stelară cu Paula Badosa! Cifrele uluitoare ale campioanei noastre 20:50 Reacţii fabuloase după ce Simona Halep a „demolat-o” pe Badosa: „Nu s-a chinuit s-o bată!” / „E agresivă, mai bună pe iarbă decât pe zgură!” 20:40 Simona Halep – Amanda Anisimova, în sferturi la Wimbledon 2022. „Simo” conduce la duelurile directe 20:30 Simona Halep vrea să fie din nou „regină” la Wimbledon: „E o plăcere! Terenul este deosebit!”
Pe același subiect
Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin 
Extra • 3 iul., 16:55
Ivan Fedotov, reţinut de trupele lui Vladimir Putin după ce s-a transferat! Sportivul rus jucase pentru echipa armatei ruse
Vitali Klitschko, devastat după decesul comandantului Oleg Kutsin
Diverse • 22 iun., 17:42
FOTO
Vitali Klitschko, devastat! Primarul din Kiev a confirmat decesul: „Veșnică amintire pentru tine!”
Vladimir Putin
Extra • 16 iun., 18:01
Vladimir Putin a instaurat frica în rândul ruşilor! Dezvăluirea sfâşietoare a unui sportiv din Rusia: „Mi-ar putea lua părinții!”
Close