Închide meniul
Foto

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk! Ce a putut să scrie ucraineanca despre liderul de la Kremlin

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2022, 18:52

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk! Ce a putut să scrie ucraineanca despre liderul de la Kremlin

Vladimir Putin, umilit de Ekaterina Usyk

Vladimir Putin, președintele Rusiei / Profimedia

Vladimir Putin a fost umilit de soția lui Oleksandr Usyk. Ekaterina Usyk a postat un mesaj acid pe rețelele sociale, referitor la planul inițial de atac al lui Vladimir Putin, pe teritoriul Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la începutul războiului din Ucraina, Ekaterina Usyk, soția lui Oleksandr Usyk, a avut mai multe reacții tranșante la adresa rușilor.

Vladimir Putin, umilit de soția lui Oleksandr Usyk! Ce a putut să scrie ucraineanca despre liderul de la Kremlin

În una dintre ultimele sale postări din mediul online, soția campionului mondial din box a publicat o fotografie cu planul inițial al lui Vladimir Putin, de dinaintea războiului. Potrivit pozei respective, liderul de la Kremlin voia să împartă teritoriul actual al Ucrainei între Rusia, Polonia, Ungaria și România.

Armata Ucrainei continuă să reziste eroic în fața bombardamentelor rușilor, în a 89-a zi de război. Ekaterina Usyk s-a amuzat pe seama lui Vladimir Putin și a planului său din luna februarie, spunând că va urma o răsturnare de situație. Postarea respectivă a devenit virală extrem de repede, fiind preluată și de presa din Ucraina.

„Cumva, n-a funcționat (n.r. – planul lui Vladimir Putin). Cred că povestea se va schimba și va trebui să împărțim noi Rusia”, a scris Ekaterina Usyk, pe contul de Instagram, citată de sport.ua, alături de fotografia cu planul președintelui Rusiei.

Reclamă
Mesajul postat de Ekaterina Usyk
Ekaterina Usyk a avut un mesaj tranșant la adresa lui Vladimir Putin / sport.ua

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre soldații ruși uciși în război

Ekaterina Usyk, soţia puglistului ucrainean Oleksandr Usyk, nu îşi poate reveni din şocul provocat de invazia ruşilor în Ucraina. Recent, soția campionului mondial a postat o fotografie terifiantă cu soldați ruși din ”Regimentul Nemuritor” decedați pe câmpul de luptă.

Rusia a celebrat pe 9 mai victoria împotriva Germaniei Naziste, prin organizarea unei parade militare urmată de un aşa-numit marş al ”Regimentul Nemuritor”, pentru a aduce un omagiu soldaților care și-au pierdut viața în război.

Soția lui Usyk a distribuit o fotografie a unei gropi de gunoi în care se aflau mai multe fotografii cu soldați decedați din ”Regimentul Nemuritor”.

Reclamă 4 / 0/3

„Și aici sunt consecințele „Regimentului Nemuritor” la care oamenii au fost conduși pentru 15 ruble”, a scris Ekaterina pe Instagram.

Ekaterina Usyk, postare terifiantă despre ”Regimentul Nemuritor”

Calvarul prin care trece soţia lui Oleksandr Usyk

Oleksandr Usyk şi soţia lui, Ekaterina Usyk, au mai trecut printr-un adevărat şoc în momentul în care au aflat că locuinţa lor a fost ocupată de militarii lui Vladimir Putin.

Ekaterina Usyk duce un adevărat „război” pe reţelele de socializare cu ruşii invadatori. Aceasta postează aproape non-stop mesaje pe reţelele de socializare, prin care cere ca războiul să înceteze.

„Stop, războiului” – este cel mai direct mesaj postat de Ekaterina Usyk. De asemenea, la secţiunea story de pe Instagram, soţia lui Oleksandr Usyk a publicat imagini cu Ucraina înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de invazie.

Ce a găsit Ekaterina Usyk în propria casă, care a fost ocupată zile în şir de militarii ruşi

Soţia lui Oleksandr Usyk a aflat, în cele din urmă, cum arată acum casa ei. Imaginile primite de la apropiaţi sunt teribile.

Ruşii au fost la mine acasă. Judecând după fotografii, au crezut că vor locui acolo, fericiţi, pentru totdeauna”, a scris Ekaterina Usyk pe contul de Instagram.

Reclamă

În una dintre băi a fost lăsat dezastru. Ruşii ar fi consumat şi mai multe sticle de băutură până să părăsească locuinţa.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și